Facebook Pixel Απίστευτα ξενερωμένος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ – «Εγώ φεύγω από την ομάδα, θα πάω εξωτερικό...»!
| 2016-11-28 22:45:00

Απίστευτα ξενερωμένος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ – «Εγώ φεύγω από την ομάδα, θα πάω εξωτερικό...»!

Απίστευτα ξενερωμένος Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ – «Εγώ φεύγω από την ομάδα, θα πάω εξωτερικό...»!

Δυσαρεστημένος "ασπρόμαυρος" παίκτης με τον Ίβιτς και τα δεδομένα στο σύλλογο, ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για εκτός Ελλάδας! Ποιος αποχωρεί από την Τούμπα; 

Ήρθε στον ΠΑΟΚ με τρεις «γεμάτες» χρονιές στην Σούπερ Λίγκα στην πλάτη του, αλλά ο Ίβιτς δεν τον υπολογίζει καθόλου. Έτσι, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ήδη ξεκινήσει να «ψάχνεται» για εξωτερικό…

Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση, με τον 25χρονο εξτρέμ να «κόβεται» χθες και από την αποστολή του σημερινού αγώνα με τον Ατρόμητο, γεγονός που τον οδήγησε για πρώτη φορά να εκφράσει δημόσια την απογοήτευσή του, ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία του με τη φόρμα του ΠΑΟΚ και το μήνυμα «μην αφήσεις την απογοήτευση μίας ζωής να σου χαλάσει τα όνειρα μιας ζωής».

To ότι ο Βλάνταν Ίβιτς δεν τον υπολογίζει, είναι ξεκάθαρο. Άλλωστε, μέχρι τώρα του έχει δώσει επίσημο χρόνο συμμετοχής μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα στην Τούμπα, βάζοντάς τον ως αλλαγή στο 74΄ και χρησιμοποιώντας τον ως αριστερό μπακ! Για αυτό σας έγραψε ο «SportDog Penalty» ότι κάποιος ετοιμάζει ...βαλίτσες στα βόρεια!
 



Ακόμα και στα φιλικά όμως που αγωνίστηκε ο Κοροβέσης, μόνο σε αυτό με την ερασιτεχνική Σιλβόλντε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, αγωνίστηκε στη θέση του, δηλαδή στα αριστερά της επίθεσης. Στα φιλικά με την Κλαμπ Μπριζ, με την Τβέντε, τη Βέροια, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τη Δόξα Δράμας και την Παρτιζάν, αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ.

Το συμβόλαιο του Κοροβέση με τον ΠΑΟΚ, τελειώνει το καλοκαίρι του 2018 αλλά στην πιάτσα κυκλοφορεί εδώ και καιρό η φήμη πως ο ίδιος έχει ήδη δώσει την εντολή στον μάνατζέρ του να «ψαχτεί» στο εξωτερικό και αυτός έχει αρχίσει να μιλάει με ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο, προσπαθώντας να εξαργυρώσει το ότι ο ποδοσφαιριστής από τη Χαλκίδα «έγραψε» 87 συμμετοχές και 13 γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το καλοκαίρι του 2012 έως το καλοκαίρι του 2015 και 20 συμμετοχές με 2 γκολ πέρσι με τον ΠΑΟΚ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags