Facebook Pixel Συγκλονιστικό ξέσπασμα: "Να διώξουν τα σκουπίδια, να πάρουν παικταράδες" – "Δεν αντέχω τη Λεωφόρο"!
| 2016-12-01 12:45:00

Συγκλονιστικό ξέσπασμα: "Να διώξουν τα σκουπίδια, να πάρουν παικταράδες" – "Δεν αντέχω τη Λεωφόρο"!

του Γιώργου Κτενά
Συγκλονιστικό ξέσπασμα: "Να διώξουν τα σκουπίδια, να πάρουν παικταράδες" – "Δεν αντέχω τη Λεωφόρο"!

Φοβερά πράγματα είπε στον SportDog ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Σούρπης, για την κατάντια των Πράσινων. "Τι να κάνουν για να γίνει η ομάδα πάλι μεγάλη"!

Σκουπίδια χαρακτήρισε τους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Φραγκίσκος Σούρπης, που δεν αξίζουν να παίζουν στην ομάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον SportDog, με αφορμή τη χθεσινή ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ακόμα ότι δεν αντέχει να πηγαίνει στο γήπεδο με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκός ως ένα αυτοκινητάκι, που δεν μπορεί να κερδίσει μία κούρσα αγώνων αυτοκινήτων.

Αναφέρθηκε στον Αντρέα Στραματσόνι και την παρουσία του στην ομάδα και σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εντάξει πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στην 11άδα του και οι ξένοι που θα αγοράζει, να είναι τοπ επιπέδου.

"Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να χάνει από τον ΟΦΗ. Και ποιον ΟΦΗ μάλιστα; Όχι τον μεγάλο, μίας κάποιας άλλης εποχής, αλλά την ομάδα της Β΄ Εθνικής. Δεν μπορεί με αυτούς τους ξένους που είναι αδιάφοροι, να γίνει σωστή ομάδα. Αγοράζεις ξένους ποδοσφαιριστές μόνο αν είναι παιχταράδες", είπε αρχικά στο SportDog ο Φραγκίσκος Σούρπης και συνέχισε:

"Δεν παίρνεις όλα αυτά τα σκουπίδια που έρχονται στην Ελλάδα. Πρέπει να πάρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλά πρέπει να κάνουν ξανά την ομάδα ελληνική, μόνο έτσι θα γίνει μεγάλη. Δεν γίνεται οι 10 στους 11 να είναι ξένοι. Και μάλιστα ξένοι β΄ διαλογής".

Αναφορικά με την άποψή του για τον Στραματσόνι, είπε: "Ο προπονητής βρίσκεται μέσα στην ίδια διαδικασία που περιέγραψα και με τους παίκτες. Αλλά για να είμαι τίμιος, δεν μπορώ να τον κριτικάρω γιατί δεν ξέρω πώς εργάζεται. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν αντέχω να πηγαίνω στο γήπεδο, δεν αντέχω να βλέπω αυτή την εικόνα από τον Παναθηναϊκό, που είναι μεγάλη ομάδα".

Για το θέμα του προπονητή και το μέλλον του αλλά και το ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο παλαίμαχος άσος σχολίασε: "Το θέμα δεν είναι να αλλάξεις προπονητή, άντε και το έκανες. Δεν μπορείς με ένα αυτοκινητάκι να κερδίσεις την κούρσα σε αγώνες αυτοκινήτων. Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει τεράστιο όνομα. Αλλά οι παίκτες είναι δεύτερης κατηγορίας και δεν είναι καν αθλητές, δεν είναι εκείνοι που θέλουν να κερδίζουν. Δεν είναι ποδοσφαιριστές για ομάδα πρώτης εθνικής. Πολύ περισσότερο στην ομάδα που έχει παίξει ο Δομάζος και ο Καμάρας, δεν γίνεται να παίζουν αυτά τα σκουπίδια. Η ομάδα πρέπει να στηθεί από την αρχή και να παίζουν Έλληνες ποδοσφαιριστές σε αυτή. Και οι ξένοι που έρχονται να είναι τοπ, να έχουν παίξει και να έχουν δοκιμαστεί σε μεγάλες ομάδες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags