Facebook Pixel "Nεκροί" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Να τι είδε ο Ουζουνίδης κι έμεινε άφωνος!
| 2016-12-13 23:15:00

"Nεκροί" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Να τι είδε ο Ουζουνίδης κι έμεινε άφωνος!

"Nεκροί" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Κορωπί - Να τι είδε ο Ουζουνίδης κι έμεινε άφωνος!

Tι γίνεται στο «τριφύλλι» μετά την αποχώρηση του Στραματσόνι; Ποιο είναι το κλίμα; Τι ...βαθμολογία έβαζαν οι «πράσινοι» στον Ιταλό και τι βάζουν τώρα στον Έλληνα τεχνικό;

Η μέρα με τη νύχτα είναι η κατάσταση στο Κορωπί στη μετα-Στραματσόνι εποχή.

Το κλίμα είναι πολύ καλύτερο τώρα με τον Ουζουνίδη και δεν υπάρχει πλέον η βαριά ατμόσφαιρα που επικρατούσε ειδικά στις τελευταίες μέρες του Ιταλού προπονητή.

Οι διαφορές, άλλωστε, ανάμεσα στον Στραματσόνι και τον Έλληνα τεχνικό είναι μεγάλες κι αυτό είναι κάτι που φάνηκε από την πρώτη μέρα στο Κορωπί.

Αρχικά να πούμε ότι ο Ουζουνίδης κάνει πολύ πιο δυνατή προπόνηση. Το πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού έχει μεγαλύτερη ένταση, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις οι παίκτες, για πρώτη φορά φέτος, αποχώρησαν για τα σπίτια τους πιασμένοι, ενώ έλεγαν μεταξύ τους ότι πλέον νιώθουν σα ...νεκροί με όσα κάνουν στο Καρωπί.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο Στραματσόνι μοίραζε μετά από κάθε προπόνηση ένα χαρτί στους παίκτες και τους ζητούσε να βαθμολογήσουν (σε κλίμακα 1-10) το πρόγραμμά του σε διάφορους τομείς (ένταση, ποιότητα, ποικιλία κ.λπ.).

Επειδή, λοιπόν, ήταν τόσο κοινότυπα τα όσα έκανε ο Ιταλός, όλοι οι παίκτες έβαζαν συνεχώς 7, ανεξάρτητα με τι προπόνηση ακολουθούσε κάθε φορά ο προπονητής. Πλέον, που έχει καταργηθεί αυτό, οι ποδοσφαιριστές λένε μεταξύ τους πως αν είχαν τη δυνατότητα θα έβαζαν στην προπόνηση του Ουζουνίδη, όσον αφορά κυρίως την ένταση, 11!

Γενικά ο Έλληνας τεχνικός παρέλαβε μια ομάδα με πολύ κακή φυσική κατάσταση και έμεινε άφωνος όταν διαπίστωσε σε ποιο σημείο είναι αντοχές των παικτών. Όπως έλεγε, μάλιστα, στο περιβάλλον του οι επιδόσεις των ποδοσφαιριστών θυμίζουν τέλος της χρονιάς, αφού οι περισσότεροι είναι εξαντλημένοι, ενώ αναμένει (αν δεν τα έχει πάρει ήδη) τα αποτελέσματα των αιματολογικών για να βγάλει παραπάνω συμπεράσματα.

Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης έχει καλύτερη επαφή με τους παίκτες σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επιδιώκει συνεχώς (όχι μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων) να έχει προσωπική επικοινωνία με όλους, κάνει πολλά τετ α τετ, ενώ σε αυτό τον βοηθάει και ο Κόλα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags