Facebook Pixel "Γι' αυτό έφυγε ο Γιαννακόπουλος, να τι έγινε με τους Ολυμπιακούς", "Τραγωδία και περίεργη ατμόσφαιρα"!
| 2016-12-15 13:30:00

"Γι' αυτό έφυγε ο Γιαννακόπουλος, να τι έγινε με τους Ολυμπιακούς", "Τραγωδία και περίεργη ατμόσφαιρα"!

του Γιώργου Κτενά
"Γι' αυτό έφυγε ο Γιαννακόπουλος, να τι έγινε με τους Ολυμπιακούς", "Τραγωδία και περίεργη ατμόσφαιρα"!

O γνωστός Σπαρτιάτης ρεπόρτερ, Ανδρέας Τσαρούχας, εξηγεί στο SportDog πώς και γιατί το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ αποχώρησε από τη Σπάρτη. «Βόμβα στα θεμέλια της ομάδας»!

Τους λόγους που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Σπάρτης εξήγησε στο SportDog ο Σπαρτιάτης δημοσιογράφος, Ανδρέας Τσαρούχας.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην ομάδα, συμπλήρωσε ότι οι οργανωμένοι οπαδοί τής πόλης σκοπεύουν να τον επισκεφθούν τη ΒΙΑΝΕΞ για να τον μεταπείσουν, ενώ αναφέρθηκε και στο περίεργο κλίμα που υπάρχει στη Σπάρτη ενόψει του ματς.

"Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση της Σπάρτης, το περασμένο Σάββατο, που χαρακτήριζε τον Ολυμπιακό ως την πιο διεφθαρμένη ομάδα στην Ελλάδα. Στη συνέχεια υπήρχαν αντιδράσεις από φίλους τού Ολυμπιακού στην Σπάρτη, που είναι χορηγοί στην ομάδα και στηρίζουν την προσπάθεια και δυσαρεστήθηκαν. Κάποιοι μπορεί να ήθελαν να επιστρέψουν τις διαφημιστικές πινακές και τα διαρκείας τους. Στα λόγια τουλάχιστον, γιατί δεν πρόλαβαν να το κάνουν πράξη.

Στη συνέχεια, ενώ περιμέναμε την αποστολή του Ολυμπιακού, που η έλευση αυτής της ομάδας είναι γιορτή για τον τόπο, έρχεται η ανακοίνωση-βόμβα που τινάζει τα θεμέλια της ΠΑΕ Σπάρτης. Υπάρχουν προφανώς κινήσεις για να μεταπειστεί ο Γιαννακόπουλος, είτε από φιλάθλους είτε από άρχοντες του τόπου. Ήδη ο Τατούλης εξέδωσε ανακοίνωση - παράκληση να αλλάξει την απόφαση του", είπε αρχικά ο Ανδρέας Τσαρούχας και συμπλήρωσε για τις κινήσεις των οργανωμένων:

"Υπάρχουν οργανωμένοι σύνδεσμοι που συντάσσουν ανακοινώσεις και είναι διατεθειμένοι να πάνε στη ΒΙΑΝΕΞ για να συναντηθούν μαζί του. Πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη, είναι ο τόπος καταγωγής του, έχει προσφέρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια Γιαννακόπουλου και θα συνεχίσει να προσφέρει. Πρέπει να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και δεν αποκλείω το γεγονός να ξεκινήσει κίνηση από τη Σπάρτη για να συνεχίσει η ομάδα, αν δεν μείνει ο κύριος Γιαννακόπουλος. Γιατί και η τοπική κοινωνία έχει στηρίξει την ομάδα.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος βρίσκεται στην ομάδα τέσσερα χρόνια: Δύο χρόνια στο τοπικό, μία χρονιά στη Γ΄ Εθνική και η τέταρτη είναι τώρα. Ο ίδιος είχε δηλώσει, σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Μάη, ότι έχει βάλει 550 χιλ. ευρώ στην ομάδα. Είχαμε ενθουσιαστεί από εκείνη την συνέντευξη και τώρα βρεθήκαμε στο ναδίρ από τις εξελίξεις".

Τέλος, για το αγωνιστικό κομμάτι μάς είπε: "Το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Και οι παίκτες είναι επηρεασμένοι και το τεχνικό επιτελείο. Ένας αγώνας που θα γινόταν γιορτή, έχει εξελιχθεί σε τραγωδία. Να πάνε όλα καλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί το κλίμα είναι περίεργο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags