Facebook Pixel Κόλαση στον Παναθηναϊκό - Το "καψώνι" του Λύμπε, η "εμπλοκή" Πατέρα κι η παρέμβαση των οργανωμένων!
| 2016-12-20 13:30:00

Κόλαση στον Παναθηναϊκό - Το "καψώνι" του Λύμπε, η "εμπλοκή" Πατέρα κι η παρέμβαση των οργανωμένων!

Κόλαση στον Παναθηναϊκό - Το "καψώνι" του Λύμπε, η "εμπλοκή" Πατέρα κι η παρέμβαση των οργανωμένων!

Χοντρό το παρασκήνιο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή στο Τριφύλλι! Πού οφείλονται τα φοβερά πάνω-κάτω για τους υποψηφίους και ποιοι «παίζουν ρόλο» για την τελική απόφαση;

Εξακολουθούν να γίνονται επαφές στον Παναθηναϊκό για το θέμα του τεχνικού διευθυντή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο "εκλεκτός" της "πράσινης" ΠΑΕ θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Όπως είναι γνωστό, οι βασικοί υποψήφιοι είναι οι Κώστας Αντωνίου και Νίκος Λυμπερόπουλος, με τον τελευταίο να έχει πάρει ξανά ένα "ελαφρύ" προβάδισμα από χθες το βράδυ, αν και φαινόταν ότι έχει χάσει σημαντικό έδαφος.

Γιατί, όμως, έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες ώρες αυτά τα ...σπαμπανεβάσματα με τους δύο υποψήφιους στόχους; Στην υπόθεση υπάρχει αρκετό παρασκήνιο...

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι το απόλυτο φαβορί από την πρώτη στιγμή ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο παλαίμαχος επιθετικός έδειχνε, μάλιστα, από τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού, πως θα συμφωνήσει εύκολα, ωστόσο το deal δεν ολοκληρώθηκε λόγω της διστακτικότητας του "Λύμπε".

Αν και είχε δεσμευτεί ότι θα απαντήσει στους Πράσινους μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτούν την κατάσταση οι "κύκλοι" του Νικόλα Πατέρα και να βγει ξανά δυναμικά στο προσκήνιο η περίπτωση του Κώστα Αντωνίου.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού τη χρονιά του νταμπλ κέρδισε ξαφνικά πολύ έδαφος, μιας και δεν υπήρχε άλλη σοβαρή εναλλακτική αντί του Νίκου Λυμπερόπουλου (η περίπτωση του Αλιόσα Ασάνοβιτς, που αυτοπροτάθηκε, απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες), ωστόσο εκεί που φαινόταν ότι θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του σημειώθηκε ξανά ανατροπή (αργά χθες το βράδυ).

Προφανώς, θα επηρέασαν και οι αντιδράσεις που εκφράστηκαν από τους οργανωμένους, μιας και δεν υπάρχει ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του παλαίμαχου άσου, όπως σας εξηγήσαμε σε άλλο ρεπορτάζ. Είναι δύσκολη εποχή, άλλωστε, για να ανοίξει ένα ακόμα "μέτωπο" η διοίκηση με τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας...

Κάπως έτσι, λοιπόν, βγήκε δυνατά πάλι στο προσκήνιο η υποψηφιότητα του "Λύμπε", ο οποίος έχει κάνει την προεργασία για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόσο και μάλιστα φέρεται να έχει έτοιμη και την πρώτη μεταγραφική κίνηση, αρκεί να είναι αυτός που τελικά θα επιλέξει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως και να έχει, το θέμα έχει μπει στην τελική του ευθεία και δεν αποκλείεται ακόμα κι εντός της ημέρας να έχουμε τις οριστικές εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags