Facebook Pixel Ψήνεται ο Μαρινάκης να φέρει πίσω την «καψούρα» του - Να γιατί θα γίνει εύκολα η επιστροφή-έκπληξη!
| 2016-12-22 11:15:00

Ψήνεται ο Μαρινάκης να φέρει πίσω την «καψούρα» του - Να γιατί θα γίνει εύκολα η επιστροφή-έκπληξη!

Ψήνεται ο Μαρινάκης να φέρει πίσω την «καψούρα» του - Να γιατί θα γίνει εύκολα η επιστροφή-έκπληξη!

Παίζει δυνατά στον Ολυμπιακό να γυρίσει ένας παίκτης που έχει λατρευτεί όσο ελάχιστοι στο Καραϊσκάκη! Πώς μπορεί να γίνει με συνοπτικές διαδικασίες το deal; «Κλικ» κι έμαθες!

Μετά τη συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Μπέντο για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, έχει φουντώσει η ονοματολογία σχετικά με τις κινήσεις που ετοιμάζονται στο Λιμάνι ενόψει Γενάρη.

Εκτός από τις αποχωρήσεις που αναμένεται να γίνουν, οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να κάνουν και μερικές κινήσεις ενίσχυσης, ανάλογα και με τις πωλήσεις που ενδεχομένως να προκύψουν.

Πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μία τουλάχιστον μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα μέχρι στιγμής με την παρουσία των Ντα Κόστα και Μποτία.

Ήδη τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά, με τελευταίο αυτό του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο Έλληνας στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος και η περίπτωσή του μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Μιλάμε, άλλωστε, για έναν αμυντικό που αγαπάει την ομάδα και έχει αγαπηθεί από τους οπαδούς, ενώ αποτελούσε όσο καιρό φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα και μεγάλη αδυναμία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίζουμε δε, ότι ο παίκτης αποχώρησε από το Λιμάνι λόγω της κόντρας του με τον Μίτσελ και όχι για αγωνιστικούς λόγους. Υπάρχει πάντα εκτίμηση στην ομάδα του Πειραιά για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και δε θα είναι έκπληξη αν δρομολογηθούν εξελίξεις.

Εξάλλου, η ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στον Ρισβάνη και το γεγονός ότι ο Λαϊφης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη για τη φετινή σεζόν, ανεβάζουν πιο ψηλά στις προτιμήσεις τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος μπορεί να αποκτηθεί εύκολα και γρήγορα χωρίς κανένα κόστος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κίνδυνος" απ' το πουθενά για παικταρά λόγω ...Μαζουακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags