Facebook Pixel Άρχισαν τα όργανα! Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Λυμπερόπουλο – ΑΕΚ για άσο που βγάζει μάτια!
| 2016-12-22 23:00:00

Άρχισαν τα όργανα! Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Λυμπερόπουλο – ΑΕΚ για άσο που βγάζει μάτια!

Άρχισαν τα όργανα! Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε Λυμπερόπουλο – ΑΕΚ για άσο που βγάζει μάτια!

Η πρώτη "μονομαχία" του "Λύμπε" και της πρώην ομάδας του είναι γεγονός! Ποιος παικταράς τους βάζει να ...πλακωθούν; Ο SportDog έχει το αποκαλυπτικό θέμα! 

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν πλέον τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη συνάντηση Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλου, στο Τριφύλλι έχουν… φορτσάρει για τους παίκτες που θέλουν ενόψει Γενάρη.

Μέσα σε αυτούς λοιπόν, όπως σας έχει αποκαλύψει ο SportDog, βρίσκεται και ο Γιακουμάκης του Πλατανιά, ο οποίος αρέσει πάρα πολύ στους Πράσινους, ενώ εξαιρετική άποψη έχει για αυτόν και ο «Λύμπε».

Στον ΠΑΟ είναι έτοιμοι να κάνουν και επίσημα κρούση στους Κρητικούς για τον παίκτη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προέκυψε ένας νέος και πολύ ισχυρός ανταγωνιστής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, η ομάδα που έκανε …πολύ γερό μπάσιμο για τον 22χρονο επιθετικό είναι η ΑΕΚ, η οποία από το καλοκαίρι παρακολουθεί την περίπτωσή του, όμως τώρα, μάλλον και λόγω Λυμπερόπουλου, αποφάσισε να ασχοληθεί πολύ σοβαρά.

Μάλιστα, στην Ένωση εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τον παίκτη και παρότι αυτός μέχρι πρότινος εκπροσωπούνταν από τον νυν Τεχνικό Διευθυντή του Τριφυλλιού, οι Κτρινόμαυροι τρέχουν πλέον με… 1000 για να προλάβουν και να «κλειδώσουν» την απόκτησή του.

Το ντέρμπι για τον Γιακουμάκη ενόψει Γενάρη θα είναι μεγάλο και περιμένουμε τώρα την απάντηση του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags