Facebook Pixel Νέα εξέλιξη για τον Λάμπρου – Βούιξε η πιάτσα: Θα παίξει τελικά στον ΠΑΟΚ; - Σφοδρές οι αντιδράσεις!
| 2016-12-29 21:00:00

Νέα εξέλιξη για τον Λάμπρου – Βούιξε η πιάτσα: Θα παίξει τελικά στον ΠΑΟΚ; - Σφοδρές οι αντιδράσεις!

Νέα εξέλιξη για τον Λάμπρου – Βούιξε η πιάτσα: Θα παίξει τελικά στον ΠΑΟΚ; - Σφοδρές οι αντιδράσεις!

Αναμφίβολα η είδηση της ημέρας είναι η μεταγραφή του νεαρού άσου στο Δικέφαλο. Τι γίνεται, όμως, από εδώ και πέρα; Διάφορα σενάρια ακούγονται και εμείς στήσαμε αυτί...

Ουσιαστικά, ο Λάζαρος Λάμπρου θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος επιθετικός μάζεψε τα πράγματά του από τη Μίκρα, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά, με την μετακίνησή του από το Καυτανζόγλειο στην Τούμπα να έχει όμως αρκετό παρασκήνιο…

Καταρχάς, η συμφωνία του Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ είναι για συμβόλαιο 3,5 ετών, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή «έκλεισε» στις 300.000 ευρώ. Συμπτωματικά (;), σήμερα το απόγευμα μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή, όμως τα ποσά δεν ήταν αυτά που υποσχέθηκε στους «κυανόλευκους» ο Νίκος Καγιούλης και έτσι ήδη οι Περόνε και Λεοζίνιο κατέθεσαν προσφυγή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθούν και άλλοι!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πόσα χρήματα θα παίρνει ο Λάμπρου από τον ΠΑΟΚ, αυτό ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως ίσως ο νεαρός φορ δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Επίσημα πάντως, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφεύγει να σχολιάσει το παραμικρό, χωρίς όμως να διαψεύδει πως υπάρχει συμφωνία με τον Ηρακλή και τον 19χρονο επιθετικό.

Όπως ήταν φυσικό, η είδηση της πώλησης του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ, που «έσκασε» σήμερα το πρωί, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του Ηρακλή και αρκετοί είναι οι οπαδοί του «Γηραιού» που βάλλουν με σκληρές εκφράσεις κατά των Παπαθανασάκη και Καγιούλη, κατηγορώντας τους για …ξεπούλημα του Λάμπρου και προσκόλληση της ομάδας τους στο «άρμα» του ΠΑΟΚ.

Στην υπόθεση όμως υπάρχει κι άλλο παρασκήνιο. Πριν από έναν μήνα, ο Sportdog σάς είχε ενημερώσει πως ο Καγιούλης συναντήθηκε με τον Μίχελ στην Τούμπα και πως μεταξύ άλλων είχε συζητήσει με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να βοηθήσει τον Ηρακλή τον Ιανουάριο, μέσω του δανεισμού κάποιων ποδοσφαιριστών που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς. Μερικά από τα ονόματα που έπεσαν τότε στο τραπέζι ήταν αυτά των Πέλκα, Κίτσιου, Κοροβέση, Χατζηισαΐα και Σκόνδρα.

O Sportdog έμαθε, λοιπόν, πως κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πώληση του Λάμπρου, έγινε κουβέντα για το αν υπάρχουν παίκτες του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να αγωνιστούν με υποσχετική στον Ηρακλή, όμως αυτό το κομμάτι της συζήτησης σταμάτησε πριν καλά-καλά ξεκινήσει γιατί απλά δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά που θα έλεγαν «ναι» σε δανεισμό τους στον «Γηραιό»!

Έτσι, εκτός κι αν γίνει η μεγάλη έκπληξη, ο Ηρακλής θα περιοριστεί μόνο σε οικονομικά ανταλλάγματα για την παραχώρηση του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ, με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του να του δίνουν μία μεγάλη ανάσα αλλά να μην είναι ικανά να λύσουν τα τεράστια προβλήματά του.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ούτε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ...πέταξαν τη σκούφια τους για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν βέβαια αυτοί που άκουσαν με ικανοποίηση την είδηση και θεωρούν τον Λάμπρου ως μία καλή επένδυση για το μέλλον, υπάρχουν όμως και αυτοί που εξέφρασαν με ειρωνικό τρόπο τον ερχομό του νεαρού στην Τούμπα, εκφράζοντας ανοιχτά την άποψη πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πιο έτοιμους και πιο ικανούς ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags