Facebook Pixel "Πόλεμος" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για τον "φονιά" – Έτσι χαλάει ο πρωταθλητής τη μεταγραφή του Δικεφάλου!
| 2017-01-02 14:45:00

"Πόλεμος" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για τον "φονιά" – Έτσι χαλάει ο πρωταθλητής τη μεταγραφή του Δικεφάλου!

"Πόλεμος" Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ για τον "φονιά" – Έτσι χαλάει ο πρωταθλητής τη μεταγραφή του Δικεφάλου!

Έβγαλαν τα ...μαχαίρια Ερυθρόλευκοι και Ασπρόμαυροι για παίκτη που σκίζει τα δίχτυα τη φετινή χρονιά! Γιατί οι Πειραιώτες έχουν, όμως, μεγάλο προβάδισμα γι' αυτόν τον γκολτζή;

Μεγάλες κόντρες γίνονται στο μεταγραφικό παρασκήνιο ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Super League και ειδικά τώρα που μπήκε ο Γενάρης οι "μονομαχίες" ανάμεσα στους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου κορυφώνονται.

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται, μάλιστα, να εξελίσσεται ένας γερός "πόλεμος" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για παίκτη που τη φετινή σεζόν κάνει πράγματα και θαύματα, έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.

Ο λόγος για τον Πιέρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ, για τον οποίο οι "ασπρόμαυροι" παρουσιάζονται να έκαναν πρόσφατα δυναμική κίνηση για την απόκτησή του και κυρίως για να τον "κλέψουν" μέσα από τα χέρια των Ερυθρολεύκων.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει τις κινήσεις τους για τον παίκτη και πως έχουν τον πρώτο λόγο για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι.

Αν και ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή (πώληση Ροντρίγκες και αντι-Ροντρίγκες) και παρά τη -φυσιολογική- διάψευση που υπήρξε σήμερα από πλευράς της κυπριακής ομάδας, έχει ψηλά στη λίστα του τον παίκτη, καθώς είναι γνωστό ότι φέτος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι έχουν "καπαρωμένο" τον παίκτη, από τη στιγμή που διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με το ΑΠΟΕΛ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην κυπριακή ομάδα βρίσκεται ο πρώην επικεφαλής του τμήματος scouting του Ολυμπιακού, Χόρχε Λορένθο, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Είναι επόμενο, λοιπόν, οι Πειραιώτες να είναι το απόλυτο φαβορί για τον μεγάλο γκολτζή του ΑΠΟΕΛ, ειδικά όταν βρίσκονται σε συζητήσεις οι δύο ομάδες και για άλλα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ακουστεί πρόσφατα ότι μπορεί να πάνε δανεικοί στην κυπριακή ομάδα (Μανιάτης, Ζντιέλαρ, Βούρος).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags