Facebook Pixel Παίζει αποχώρηση στην ΑΕΚ που θα κάνει πάταγο – Ποιον "τρώει" ο Ντίας και ο "ζεστός" από τον ΠΑΟΚ!
| 2017-01-03 18:45:00

Παίζει αποχώρηση στην ΑΕΚ που θα κάνει πάταγο – Ποιον "τρώει" ο Ντίας και ο "ζεστός" από τον ΠΑΟΚ!

Παίζει αποχώρηση στην ΑΕΚ που θα κάνει πάταγο – Ποιον "τρώει" ο Ντίας και ο "ζεστός" από τον ΠΑΟΚ!

Νέες μεταγραφικές εξελίξεις στην "Ένωση"! Ποια η επόμενη κίνηση για την ενίσχυση της ενδεκάδας και ποιος κορυφαίος άσος μπορεί να φύγει; To παρασκήνιο μόνο στο Σκύλο...

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Η Ένωση έχει ενισχυθεί αρκετά και σε αρκετές θέσεις, ωστόσο δε σταματάει τις κινήσεις.

Στο πλάνο των Κιτρινόμαυρων υπάρχει σίγουρα μία ακόμα προσθήκη, η οποία αφορά τη θέση του αριστερού μπακ. Εκεί δεδομένα η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή και στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Γιώργος Τζαβέλλας, όπως πρώτος σάς έχει αποκαλύψει ο SportDog.

O Έλληνας άσος δεν τα έχει βρει ακόμα με τον ΠΑΟΚ για να αποδεσμευτεί και να είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι είναι "ζεστός" στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Αν και εφόσον, λοιπόν, "σπάσει" το συμβόλαιό του θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν συζητήσεις με την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται να γίνουν και κάποιες αποχωρήσεις παικτών που έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να προσφέρουν. Μάλιστα, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ίσως το πιο ηχηρό αυτή τη στιγμή όνομα της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα, ο οποίος αναμένεται να περάσει από ...εξετάσεις στα αμέσως επόμενα παιχνίδια.

Αν η ο Πορτογάλος δεν καταφέρει να δείξει κάτι, τότε αναμένεται να κουνήσει μαντήλι, καθώς η έλευση του Ντίας δίνει περισσότερες λύσεις στα χέρια του Μοράις. Αν, πάντως, ο Αλμέιδα ...αναστηθεί και δείξει την πραγματική του αξία, τότε είναι πιθανό να φύγει από την ομάδα ο έτερος σέντερ φορ, ο Πέκχαρτ. Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags