Facebook Pixel Αρνητική εξέλιξη στο Λιμάνι και "άκυρο" στο deal - Ποιος μπλοκάρει τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού!
| 2017-01-03 22:45:00

Αρνητική εξέλιξη στο Λιμάνι και "άκυρο" στο deal - Ποιος μπλοκάρει τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού!

Αρνητική εξέλιξη στο Λιμάνι και "άκυρο" στο deal - Ποιος μπλοκάρει τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού!

Κι όμως, δύο πρώην ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων είναι η βασική αιτία που δεν προχωράει, σε αυτή τη φάση, μία μεγάλη συμφωνία! Ο SportDog έχει το παρασκήνιο...

O Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του Ολυμπιακού και φυσικά είναι αναντικατάστατος από τον Πάουλο Μπέντο, καθώς η μεσαία γραμμή της ομάδας στηρίζεται εξ ολοκλήρου πάνω του.

Όπως είναι λογικό, λοιπον, οι εμφανίσεις του Σέρβου χαφ έχουν προσελκύσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον πολλών και σπουδαίων ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Μπενφίκα, όπου αγωνίζονται δύο Έλληνες, Ανδρέας Σάμαρης και Κώστας Μήτρογλου.

Αυτό που γράφτηκε τελευταία σχετικά με το ενδιαφέρον των "αετών" είναι πως φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν 12 εκ. ευρώ για τον "Μίλι", ωστόσο κάτι τέτοιο δεν περικλείει όλη την αλήθεια..

Για να προχωρήσει σε ένα τέτοιο deal η πορτογαλική ομάδα θα πρέπει είτε να πουλήσει πρώτα τον Σάμαρη, είτε να "ξεφορτωθεί" τον Λούμπομιρ Φέισα, έτσι ώστε να αδειάσει μια θέση στη μεσαία γραμμή, καθώς και να απαλλαχτεί ο σύλλογος από ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει συμβεί, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση του Μιλιβόγεβιτς, οπότε οποιαδήποτε πρόβλεψη για το συγκεκριμένο deal είναι επίφοβη.

Τι σίγουρο είναι ότι στην Μπενφίκα δε θα ...τρελαθούν κιόλας άμα δεν κλείσουν τον άσο του Ολυμπιακού, o οποίος ούτως ή άλλως έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος στο Λιμάνι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags