Facebook Pixel Η γυναικάρα που "τελειώνει" τη μεταγραφάρα του Ιβάν Σαββίδη και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!
| 2017-01-09 14:15:00

Η γυναικάρα που "τελειώνει" τη μεταγραφάρα του Ιβάν Σαββίδη και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!

Η γυναικάρα που "τελειώνει" τη μεταγραφάρα του Ιβάν Σαββίδη και όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!

Μία απίστευτη καλλονή είναι το μεγάλο "όπλο" του Δικεφάλου για φέρει στην Τούμπα παικταρά που θα κάνει τον κόσμο να ...τρελαθεί! Ο sportdog έχει "καυτό" παρασκήνιο!

Το όνομά του "παίζει" όλο και περισσότερο για τον ΠΑΟΚ, ως αντικαταστάτης του Γκάρι Ροντρίγκες και οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά βλέπουν με θετικό μάτι το σενάριο να τον δουν στα ασπρόμαυρα.

Ο λόγος για τον Μίροσλαβ Στοχ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει και έναν …απροσδόκητο σύμμαχο! Αυτός είναι η σύντροφος του Σλοβάκου επιθετικού, Πάουλι Μπεντζετίοβα, που όπως αναφέρουν και τα τούρκικα ΜΜΕ θέλει περισσότερο να έρθει στην Ελλάδα παρά να παραμείνει στην Τουρκία ή να ακολουθήσει τον Στοχ στο Κατάρ ή στη Σαουδική Αραβία!

Σε λίγο καιρό άλλωστε αυτή και ο Στοχ περιμένουν τον …πελαργό, με την Τσέχα καλλονή να έχει καταλήξει πως η Θεσσαλονίκη είναι ιδανική για να μεγαλώσουν το παιδί τους. Η επιθυμία της Πάουλι, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο να επιστρέψει ο Σλοβάκος στον ΠΑΟΚ, που όσο και να θέλει να …στεριώσει στη Φενέρμπαχτσε, δεν μπορεί.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως όσο περνούν οι μέρες τόσο ο Στοχ …κερδίζει θέσεις στη λίστα προτίμησης του Λούμπος Μίχελ, που βλέπει την πίεση προς το πρόσωπό του να αυξάνεται για την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός εξτρέμ…

 

 

 

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags