Facebook Pixel Αποκάλυψη – φωτιά: "Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά τον πήρε ο ΠΑΟ", "Πάγκο Ιντέγε-Καρντόσο για Καρίμ"!
| 2017-01-13 15:45:00

Αποκάλυψη – φωτιά: "Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά τον πήρε ο ΠΑΟ", "Πάγκο Ιντέγε-Καρντόσο για Καρίμ"!

του Γιώργου Κτενά
Αποκάλυψη – φωτιά: "Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, αλλά τον πήρε ο ΠΑΟ", "Πάγκο Ιντέγε-Καρντόσο για Καρίμ"!

Άνθρωπος του Πανιωνίου μιλά στο Sportdog και λέει φοβερά πράγματα για "πράσινο" άσο, Aνσαριφάρντ και ...Στραματσόνι! «Ο Ιρανός 11άδα στον Ολυμπιακό δίπλα στον Φορτούνη»!

Την αποκάλυψη ότι πλην του Παναθηναϊκού και ο Ολυμπιακός ήθελε να αποκτήσει τον Στέφανο Ευαγγέλου το καλοκαίρι του 2015 έκανε ο Αντώνης Μανίκας, συμπληρώνοντας ότι τώρα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο νεαρός στόπερ θα έχει ευκαιρίες για να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου και νυν επικεφαλής τού τμήματος σκάουτινγκ του Πανιωνίου, σχολίασε ακόμα ότι ο Ευαγγέλου μπορεί να επηρεάστηκε ψυχολογικά από την απόφαση του Στραματσόνι να τον υποβιβάσει στην Κ20 του συλλόγου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πώληση του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ξέρει καλύτερη μπάλα από τους Ιντέγε - Καρντόσο και μπορεί να τους αφήσει στον πάγκο για να παίζει εκείνος βασικός.

Κύριε Μανίκα, χθες ο Ευαγγέλου έκανε εξαιρετική εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, εναντίον του Κισσαμικού. Ποια είναι η άποψή σας για την αξία του;

"Ο Ευαγγέλου ήταν παιδί που ξεχώριζε από την νεαρή ηλικία και στελέχωνε από νωρίς τις Εθνικές ομάδες. Οι προπονητές του πάντα μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια γι΄ αυτόν. Γι΄ αυτό και ήταν αρχηγός και βασικός. Φαινόταν ότι θα είχε εξέλιξη. Υπήρχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό και τον δώσαμε, τότε. Τώρα και με την παρουσία του Ουζουνίδη, θα έχει την ευκαιρία να δείξει τα προσόντα του".

Πόσο θα τον βοηθήσει η παρουσία τού Ουζουνίδη στην άκρη του πάγκου, ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα στηριχτεί πλέον σε άλλο πλάνο και δεν θα δούμε ξανά βασικό τον Ιβανόφ, για παράδειγα;

"Τον ξέρει καλά ο Ουζουνίδης, τον είχε πάρει και στην προετοιμασία πέρσι στο Καϊμακτσαλάν. Μάλιστα, εγώ ήμουν εκείνος που τον κατέβασε από το αεροπλάνο, για να πάρει τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Τώρα, όσον αφορά το αν παίζει ή όχι και ποιος παίζει στη θέση του, πάντα υπάρχουν στις ομάδες τέτοια θέματα. Κι εμένα μου φάνηκε περίεργο να μένει στην Κ20 τού Παναθηναϊκού και είχα θεωρήσει ότι θα του έδιναν ευκαιρίες".

Μπορεί να πάρει σε 10 - 15 παιχνίδια, στη διάρκεια της σεζον, τη φανέλα τού βασικού στον Παναθηναϊκού;

"Είναι αλήθεια πως περιμένα καλύτερη αντιμετώπιση στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες για την απόκτησή του, αλλά ο Στραματσόνι δεν του έδωσε το ενδιαφέρον που έπρεπε. Τον είχε με την Κ 20 και μπορεί να τον επηρέασε ψυχολογικά. Από εδώ και πέρα, όμως, με έναν προπονητή που τον γνωρίζει καλά, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είχε δείξει ενδιαφέρον τότε, το θυμάμαι σίγουρα, αλλά και κάποια ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Γερμανία. Αλλά προτιμήσαμε εκείνη την περίοδο που ήταν έντονο το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, να τον δώσουμε εκεί. Ήταν συμφέρουσα η πρόταση, ενώ υπήρχε και ο Βόκολος που τον γνώριζε καλά".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια και για την πώληση του Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό.

"Ο Καρίμ πρώτα από όλα είναι εξαιρετικός παίκτης και εξαιρετικής ποιότητας άνθρωπος. Από τους λίγους που έχω γνωρίσει τόσο ποιοτικούς. Είναι πολύ αγαπητός. Σίγουρα θα μας λείψει. Νομίζω ότι αν του δοθούν οι ευκαιρίες, θα κάνει μεγάλη καριέρα. Θέλει να αγωνίζεται, είναι εγωιστής. Είναι ένας σύγχρονος σέντερ φορ που ξέρει μπάλα, παίρνει μπάλες, κινείται στον χώρο.Ταιριάζει με πολλά συστήματα. Θεωρώ ότι το πρόβλημα του Καρίμ είναι η αλλαγή του κλαμπ, γιατί είναι καθαρά σαν άνθρωπος συναισθηματικός. Αυτό αν του πάνε ευνοϊκά τα πράγματα και αποκτήσει καλή ψυχολογία, θα αποδειχτεί σούπερ μεταγραφή.

Ο Καρντόσο και ο Ιντέγε έχουν άλλο στιλ. Ο Καρίμ ξέρει καλύτερη μπάλα και από τους δύο, είναι πιο ποιοτικός και μπορεί να ελιχθεί καλύτερα με την μπάλα στα πόδια και έχει καλά τελειώματα. Η ποιότητά του είναι πολύ μεγάλη. Μπορεί να τους αφήσει στον πάγκο και τους δύο και να παίζει αυτός με τον Φορτούνη πίσω του. Βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και έχει φιλοδοξίες για να φτάσει ψηλά. Επιτυχία ήταν για τον Πανιώνιο η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, καθώς κακά τα ψέμματα το καλοκαίρι θα έφευγε τσάμπα. Υπάρχει μία διάδοχη κατάσταση έτοιμη, ο Ενγκόνγκ, που τον πήραμε ανέτοιμο το περασμένο καλοκαίρι γιατί περιμέναμε ότι θα έφευγε ο Καρίμ και τώρα θεωρούμε ότι είναι έτοιμος για να τον αντικαταστήσει επάξια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξέσπασαν στον Ολυμπιακό για Ανσαριφάρντ - Απίστευτες ατάκες για ...ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags