Facebook Pixel Τρέλα από Αγγελόπουλο: Ρίχνει βόμβες με Έλληνα άσο και παικταρά για τριάρι – Αυτόν σουτάρει απ' την ΑΕΚ!
| 2017-01-16 10:30:00

Τρέλα από Αγγελόπουλο: Ρίχνει βόμβες με Έλληνα άσο και παικταρά για τριάρι – Αυτόν σουτάρει απ' την ΑΕΚ!

Τρέλα από Αγγελόπουλο: Ρίχνει βόμβες με Έλληνα άσο και παικταρά για τριάρι – Αυτόν σουτάρει απ' την ΑΕΚ!

Ο αποκλεισμός από τον Άρη έχει ...τσιτώσει τον ιδιοκτήτη της «Ένωσης», που ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απογειώσει την ομάδα! Ποιες θα είναι οι κινήσεις του;

Η ΑΕΚ έχασε στις λεπτομέρειες αυτό που ήθελε και περίμενε πάρα πολύ. Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Υπάρχει απογοήτευση για την ήττα από τον Άρη, αλλά παράλληλα και πείσμα, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση και το ρόστερ να γίνει ακόμη πιο δυνατό.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, είναι έτοιμος να βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και κατά νου έχει την επιστροφή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που παίζει στην Κίνα. Δεν είναι εύκολη κατάσταση, αλλά οι "κιτρινόμαυροι" πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν.

Αλλά η ΑΕΚ θα πάει για έναν ακόμη παίκτη. Για καλή μεταγραφή στη θέση "3" με παράλληλη αποπομπή του αρνητικού τελευταίως, Τζαουάντ Ουίλλιαμς. Σε μία τέτοια κατάσταση, ο Μιλόσεβιτς, που τώρα παίζει στο "3", θα πάει στο "4", μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα.

Υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση να επαναφέρει την ομάδα στις δόξες του παρελθόντος και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags