Facebook Pixel Δηλώσεις που θα κάνουν πάταγο: Έρχεται «Μπεργκ» στον ΠΑΟ - Μιλάμε για killer, έχει για πλάκα 15 γκολ!
| 2017-01-23 14:15:00

Δηλώσεις που θα κάνουν πάταγο: Έρχεται «Μπεργκ» στον ΠΑΟ - Μιλάμε για killer, έχει για πλάκα 15 γκολ!

του Γιώργου Κτενά
Δηλώσεις που θα κάνουν πάταγο: Έρχεται «Μπεργκ» στον ΠΑΟ - Μιλάμε για killer, έχει για πλάκα 15 γκολ!

Σέντερ φορ που δεδομένα θα σκίσει τα δίχτυα στην Ελλάδα έρχεται για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με παλαίμαχο άσο που γνωρίζει πολύ καλά τα πρωταθλήματα στη Σκανδιναβία.

Ως έναν επιθετικό - kliller, που μπορεί να πετύχει 10-15 γκολ τη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε τον Μίκαελ Ίσακ στον SportDog o Μπάμπης Στεφανίδης.

Ο Ελληνο-Σουηδός παλαίμαχος άσος, που γνωρίζει άριστα την αγορά της Σκανδιναβίας, συμπλήρωσε ακόμα ότι πρόκειται για παίκτη με ταχύτητα και καλή τεχνική, που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο παιχνίδι εκτός από το να σκοράρει.

Σχολίασε ότι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ χαρακτήρισε λογικό το ποσό των 500 χιλ. ευρώ που ζητάει η Ράντερς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Μίκαελ Ίσακ βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η άποψή σας;

"Έχει παίξει στην Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας. Εδώ και μερικά χρόνια αγωνίζεται στη Δανία και δεν τον έχω δει πολύ. Πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν στη Σουηδία, πάντα ήταν ένας νεαρός καλός ποδοσφαιριστής. Τώρα τον καλούν μερικές φορές στην Εθνική, αλλά συνήθως πηγαίνουν άλλοι στη θέση του. Αλλά πετυχαίνει γκολ, κάθε χρόνο πετυχαίνει γκολ και είναι από τους καλύτερους στη Δανία όπως μαθαίνω. Έχουν καλό πρωτάθλημα στη Δανία, κοντά στο επίπεδο του ελληνικού, γιατί προσπαθούν να παίξουν τεχνικά και να αποδώσουν καλή μπάλα".

Ποιον παίκτη θυμίζει από την Ελλάδα; Γιατί στη χώρα μας οι λέξεις Σουηδός και επιθετικός, είναι συνδεδεμένες με τον Μάρκους Μπεργκ.

"Είναι λίγο σαν τον Μπεργκ. Αν έρθει στην Ελλάδα, θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στο πνεύμα. Ξέρει να βάζει γκολ και έχει ταλέντο. Σαν παίκτης έχει τα στοιχεία του τεχνίτη, του γρήγορου που φεύγει από την άμυνα και μέσα στην περιοχή είναι killer. Θυμίζει τον Μπεργκ. Δεν είναι σέντερ φορ που θα βάλει μόνο γκολ, δουλεύει και αμυντικά και τρέχει πολύ. Δεν είναι παίκτης που θα βάλει 30 γκολ".

Πόσα γκολ μπορεί να πετύχει στο ελληνικό πρωτάθλημα δηλαδή;

"Θεωρώ ότι τα 10 -15 τη σεζόν τα έχει. Είναι 100% βέβαιο αυτό, γιατί και στη Δανία και τη Σουηδία έβαζε γκολ. Το έχει το γκολ. Μάλιστα, αν ταιριάξει στο σύνολο με τους υπόλοιπους, μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα".

Η Ράντερς, η ομάδα του, αξιώνει 500 χιλ. ευρώ για την παραχώρησή του. Θεωρείτε πως είναι πολλά λεφτά για την αξία του;

"Για έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή δεν είναι πολλά, κατά την άποψή μου. Είναι 24 ετών, έχει παίξει βασικός σε ομάδα της Δανίας και βάζει γκολ. Η Ράντερς είναι σαν τον Πανιώνιο ή τον ΠΑΣ Γιάννενα, που δεν είναι και τόσο εύκολο να βάλει πολλά γκολ ένας επιθετικός. Αν τα καταφέρνει εκεί, στον Παναθηναϊκό μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι θέλει να αλλάξει επίπεδο, για να μπει και στην εθνική ομάδα. Μέσω της Ράντερς είναι δύσκολο. Για αυτό ψάχνει ομάδα για να δείξει ότι μπορεί το βήμα παρα πάνω. Από τις πληροφορίες που έχω από γνωστούς και φίλους, είναι και καλό παιδί".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags