Facebook Pixel Πόλεμος αιωνίων για τον Ιρανό παιχταρά; Φούντωσαν φήμες για ...καυτή μεταγραφή - Τι λέει ο μάνατζέρ του!
| 2017-01-31 14:00:00

Πόλεμος αιωνίων για τον Ιρανό παιχταρά; Φούντωσαν φήμες για ...καυτή μεταγραφή - Τι λέει ο μάνατζέρ του!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πόλεμος αιωνίων για τον Ιρανό παιχταρά; Φούντωσαν φήμες για ...καυτή μεταγραφή - Τι λέει ο μάνατζέρ του!

Σενάριο πως "πλακώνονται" Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για ξένο μέσο! Ποιος "κόκκινος" παίκτης εμπλέκεται στην ...περίεργη υπόθεση; Ατάκες όλο νόημα του ατζέντη στο SportDog!

Στις 27 Ιανουαρίου ο SportDog σάς είχε ενημερώσει για την υπόθεση του Σαΐντ Εζατολάχ, για τον οποίο ιρανικά Μέσα αποκάλυψαν την ύπαρξη συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Τεχεράνη ανέφεραν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσέγγισε τον 20χρονο κεντρικό χαφ μέσω του άσου του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο ο τεχνικός των "πρασίνων" διατηρεί άριστες σχέσεις από τον Πανιώνιο.

Ο SportDog προσπάθησε να αντλήσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες από την πλευρά του υψηλόσωμου (1,90 μ.) μέσου, που έμεινε ελεύθερος από τη Ροστόφ, χωρίς, ωστόσο, να πάρει ξεκάθαρες απαντήσεις για το σημείο που βρίσκονται οι επαφές με τον ελληνικό σύλλογο.

"Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο αυτήν τη στιγμή. Επικεντρωνόμαστε πολύ σοβαρά στην υπόθεση. Θα κάνουμε οτιδήποτε για το καλό του Σαΐντ", ανέφερε ο Ιρανοσουηδός μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Νίμα Μοντίρ, ο οποίος δεν θέλησε να πει περισσότερα.

Απ' ότι φαίνεται θα παιχτεί άλλο ένα ...ντέρμπι αιωνίων για τον διεθνή Ιρανό ποδοσφαιριστή. Γι' αυτό και ο ατζέντης του 20χρονου παίκτη δεν μπήκε σε λεπτομέρειες. Βλέπετε, φήμες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έκανε κρούση για τον Εχατολάχ, στον οποίο πρότειναν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ιρανός, όμως, δεν έχει απαντήσει στους "ερυθρόλευκους" πιθανότατα, γιατί περιμένει να ακούσει την προσφορά του Παναθηναϊκού!

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής βλέπει με καλό μάτι τη Super League. Ρωτήσαμε τον μάνατζέρ του αν θεωρεί ελκυστικό το ελληνικό πρωτάθλημα για τον πελάτη του και από την απάντησή του βγαίνουν αρκετά συμπεράσματα. "Η Ελλάδα είναι μία επιλογή, αρκεί ο παίκτης να παίζει, να εξελίσσεται και να αναπτύξει περισσότερες δυνατότητες. Αυτό φυσικά εξαρτάται και με ποιον προπονητή θα δουλέψει", τόνισε ο Νίμα Μοντίρ.

Ποιον θεωρεί ο εκπρόσωπος του Εζατολάχ ικανότερο για να εξελίξει τον πελάτη του; Τον Ουζουνίδη ή τον Μπέντο; Αυτό θα φανεί τις επόμενες ώρες, ίσως και μέρες. Γιατί μπορεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου να κλείνει στις 31 του μήνος, υπάρχει πάντα όμως ένα μικρό περιθώριο για προσθήκες ελεύθερων ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Ιρανός, αρκεί να υπάρχει θέση ξένου. Ειδικά αυτό το τελευταίο, δεν πρέπει να το ξεχνάμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags