Facebook Pixel Χοντρό παρασκήνιο με Ίβιτς και Βελλίδη στον ΠΑΟΚ – Φοβερό γιατί τον τελείωσε - Όλοι σούζα στην Τούμπα!
| 2017-02-01 12:30:00

Χοντρό παρασκήνιο με Ίβιτς και Βελλίδη στον ΠΑΟΚ – Φοβερό γιατί τον τελείωσε - Όλοι σούζα στην Τούμπα!

Χοντρό παρασκήνιο με Ίβιτς και Βελλίδη στον ΠΑΟΚ – Φοβερό γιατί τον τελείωσε - Όλοι σούζα στην Τούμπα!

Τι επεισόδιο προηγήθηκε κι έφερε το ξαφνικό διαζύγιο με τον Έλληνα τερματοφύλακα; Γιατί τον «καθάρισε» ο προπονητής του Δικεφάλου; Τι σημαίνει αυτή του η απόφαση; Μόνο εδώ...

Οι περισσότεροι έπεσαν από τα σύννεφα μαθαίνοντας ότι ο ΠΑΟΚ έλυσε χθες τη συνεργασία του με τον Μάρκο Βελλίδη, έναν ομολογουμένως πολύ καλό πορτιέρο, ο οποίος είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι για ακόμα 2 χρόνια.

Ωστόσο, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο πίσω από αυτή την αποπομπή, η οποία φέρει την υπογραφή του Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του Δικεφάλου ήταν αυτός που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα ο Έλληνας γκολκίπερ και, μάλιστα, είχε συγκεκριμένους λόγους που προχώρησε σε αυτή την επιλογή.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μάρκος Βελλίδης είχε έρθει στον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ομάδα του Γιώργου Χριστοβασίλη, με τον οποίο ο Σέρβος κόουτς είχε χοντρό επεισόδιο στα αποδυτήρια, στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στις Ζωσιμάδες.

Παράλληλα, ο Έλληνας τερματοφύλακας αποτελεί "πνευματικό παιδί" του αφεντικού του ΠΑΣ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι είναι ο παίκτης που έχει πάρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας. Μάλιστα, τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ την είχε χειρισθεί προσωπικά, πέρυσι τέτοια εποχή, ο γιος του Γιώργου Χριστοβασίλη, τότε που ο Δικεφάλος είχε να επιλέξει ανάμεσα σ΄ αυτόν και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμου (νυν του Παναθηναϊκού).

Ο 29χρονος γκολκίπερ, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόταν, εξελίχθηκε μετά και τα όσα έγιναν στις Ζωσιμάδες σε "αποδιοπομπαίο τράγο" για τον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ έτσι κι αλλιώς βρισκόταν στη "μαύρη λίστα" του Σέρβου. Ο SportDog, άλλωστε, από τις 2 Δεκεμβρίου σάς είχε ενημερώσει ότι ο Μάρκος Βελλίδης βρισκόταν κοντά στην έξοδο και χθες ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση, καθώς το επεισόδιο με τον Γιώργο Χριστοβασίλη ήταν στην ουσία η ...χαριστική βολή για τον Έλληνα πορτιέρο και "βοήθησε" για να βρεθεί μια και καλή εκτός ομάδας.

Την ίδια στιγμή, αυτή η αποπομπή, μαζί με άλλες που προηγήθηκαν (βλέπε Τζαβέλλα), αποδεικνύει ότι ο Βλάνταν Ίβιτς είναι, πλέον, το απόλυτο αφεντικό στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός βγήκε πιο δυνατός μετά το σάλο που προκλήθηκε με τις υπόνοιες για "στημένους παίκτες" και, πια, όλοι οι ποδοσφαιριστές ...υπακούουν σε αυτόν, γνωρίζοντας ότι είναι αυτός αποφασίζει εν λευκώ με την απόλυτη στήριξη της διοίκησης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags