Facebook Pixel Αυτό θα 'ταν το big deal του Θρύλου το Γενάρη - Μέχρι και ταξίδι έγινε, αλλά δείτε γιατί δεν έσκασε η βόμβα!
| 2017-02-01 13:30:00

Αυτό θα 'ταν το big deal του Θρύλου το Γενάρη - Μέχρι και ταξίδι έγινε, αλλά δείτε γιατί δεν έσκασε η βόμβα!

Αυτό θα 'ταν το big deal του Θρύλου το Γενάρη - Μέχρι και ταξίδι έγινε, αλλά δείτε γιατί δεν έσκασε η βόμβα!

H μεταγραφική περίοδος στο Λιμάνι έκλεισε με την τεράστια πώληση του "Μίλι", ωστόσο θα μπορούσε να ΄χε γίνει άλλη φοβερή συμφωνία! Ποιον ξένο άσο αφορούσε; Γιατί δεν έκατσε;

Ο Ολυμπιακός έκανε το τεράστιο deal στο παρά ένα των μεταγραφών, με την πώληση του Λόυκας Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας, έναντι του αστρονομικού ποσού των 16 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, θα μπορούσε την πώληση του Σέρβου άσου να είχε προλάβει ενδεχομένως μία άλλη μεγάλη συμφωνία που θα αφορούσε άλλο σημαντικό αστέρι της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μπράουν Ιντέγιε, για τον οποίο υπήρχε ελπίδα στο Λιμάνι ότι θα σκάσει μία υψηλή πρόταση, έστω και την τελευταία στιγμή, κάτι το οποίο, όμως, δε συνέβη, παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έκανε ο μάνατζέρ του.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, ο ατζέντης του Νιγηριανού φορ έφτασε μέχρι την Κίνα, προκειμένου να πιέσει να επανέλθουν οι Κινέζοι, όπως συνέβη πέρυσι τέτοια εποχή, όταν ο Ολυμπιακός είχε πει "όχι" σε αρκετά εκατομμύρια, αλλά στην πραγματικότητα βρήκε παντού κλειστές πόρτες.

Καμία ομάδα από την Κίνα δεν έδειξε ζεστή για τον πρώτο σκόρερ των πρωταθλητών και γι΄ αυτό δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό, παρά τα όσα γράφονται σήμερα στον Τύπο για ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Πάντως, αν όντως ερχόταν ο μάνατζερ του Μπράουν Ιντέγιε μία μεγάλη πρόταση, στο Λιμάνι σίγουρα θα ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης, καθώς θα υπολόγιζαν για τη θέση του Νιγηριανού από τη μία τον Καρντόσο, που δείχνει ανεβασμένος  στα τελευταία ματς, και από την άλλη τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος -κακά τα ψέμματα- ένας λόγος που αποκτήθηκε ήταν και για το ενδεχόμενο παραχώρησης ενός εκ των δύο επιθετικών της ομάδας το Γενάρη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags