Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη σε παίκτη του ΠΑΟ – Τι του ζήτησε ν' αλλάξει στην εμφάνιση για να παίζει (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-03 11:30:00

Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη σε παίκτη του ΠΑΟ – Τι του ζήτησε ν' αλλάξει στην εμφάνιση για να παίζει (ΦΩΤΟ)

Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη σε παίκτη του ΠΑΟ – Τι του ζήτησε ν' αλλάξει στην εμφάνιση για να παίζει (ΦΩΤΟ)

Ε, δεν υπάρχει, λέμε, αυτό που συνέβη πρόσφατα στο "τριφύλλι" μεταξύ του προπονητή της ομάδας και Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δείτε τις φωτογραφίες πριν και μετά και θα καταλάβετε!

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αποκτήσει παίκτες τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι υποχρεωμένος, πλέον, να αξιοποιήσει το υπάρχον υλικό.

Κάτι που σημαίνει, βεβαίως, ότι θα δοθεί ...τόπος και στα νιάτα της ομάδας, μιας και, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, υπάρχει μεγάλο ταλέντο στις μικρές ηλικίες και ήδη ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει δώσει αρκετές ευκαιρίες σε κάποιους ελπιδοφόρους παίκτες.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Τάσου Χατζηγιοβάννη, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρόσφατο άνετο "διπλό" των Πρασίνων απέναντι στον Κισσαμικό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται ότι πιστεύει πολύ στις ικανότητες του νεαρού εξτρέμ και, μάλιστα, πολλοί εκτιμούν ότι στα επόμενα παιχνίδια θα του δώσει κι άλλο χρόνο συμμετοχής.

Πάντως, για να δώσει ο Έλληνας τεχνικός τη δυνατότητα στον μικρό να δείξει την αξία του σε επίσημα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, χρειάστηκε ο νεαρός άσος να κάνει μια ...μικρή θυσία που δεν αφορούσε το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά την ...εμφάνισή του!

Όταν έγινε η πρώτη γνωριμία ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Τάσος Χατζηγιοβάννη, ο 19χρονος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε με βαμμένο ξανθό μαλλί (πρώτη φωτό), γεγονός που "χτύπησε" άσχημα στον προπονητή του.

Ο Έλληνας τεχνικός προφανώς θεώρησε αρκετά ...extreme την εμφάνιση του μικρού για την ηλικία του και του ζήτησε να αλλάξει άμεσα λουκ, προκειμένου -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του!

Ο νεαρός άσος, βεβαίως, δεν είχε άλλη επιλογή, υπάκουσε στη ...διαταγή του προπονητή του και αποχωρίστηκε άμεσα το αγαπημένο του πλατινέ μαλλί έτσι ώστε να αρχίσει ο κόουτς να τον υπολογίζει! Όπως και έγινε, δηλαδή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags