Facebook Pixel Χαμός με το «ερυθρόλευκο» post και τον Σαραβάκο – Κατέβηκε το σχόλιο - Δήλωση "μικρού" στο sportdog!
| 2017-02-05 23:45:00

Χαμός με το «ερυθρόλευκο» post και τον Σαραβάκο – Κατέβηκε το σχόλιο - Δήλωση "μικρού" στο sportdog!

Χαμός με το «ερυθρόλευκο» post και τον Σαραβάκο – Κατέβηκε το σχόλιο - Δήλωση "μικρού" στο sportdog!

Μεγάλος ο σάλος στα social media με την ανάρτηση που ανέβηκε σε σελίδα, αφορούσε τα θύματα της Θύρας 7 και «εξαφανίστηκε»! Τι συνέβη και τι ισχυρίζεται ο παλαίμαχος άσος;

Θέμα από το πουθενά δημιουργήθηκε με ένα post που ανέβηκε σε σελίδα που φέρει το όνομα του Δημήτρη Σαραβάκου στο Facebook και το οποίο αφορούσε τη "μαύρη" επέτειο της Θύρας 7, όπου 21 οπαδοί του Ολυμπιακού έχασαν τη ζωή τους μετά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο θέμα, στη συγκεκριμένη σελίδα ανέβηκε μία εξαιρετική ανάρτηση, που αποτελούσε μάθημα ήθους για όσους κάφρους χωρίζονται σε στρατόπεδα μίσους για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο post, που συνοδευόταν από μία παλιά φωτογραφία από μνημείο της Θύρας 7 με πανό του Παναθηναϊκού, έγραφε: "Η Ανθρωπιά σε αυτόν εδώ τον τόπο παραμένει ζωντανή ανάμεσα μας και κανείς δεν μπορεί να μας την πάρει... Γιατί πέρα απο τα χρώματα, τις αντιπαλότητες και τα μίση...ο πόνος μας ενώνει...".

H ανάρτηση, πάντως, μετά από λίγες ώρες "εξαφανίστηκε", με τον Δημήτρη Σαραβάκο να ξεκαθαρίζει στο SportDog ότι δε διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη σελίδα!

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε πως δεν έχει ενημέρωση για τους λόγους που κατέβηκε η ανάρτηση επειδή άλλοι ποστάρουν αντί γι΄ αυτόν. 

Αναλυτικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε τα εξής στο SportDog:

"Δεν είναι δική μου αυτή η σελίδα και δεν την ελέγχω εγώ. Υπάρχουν άλλοι που γράφουν εκεί για εμένα. Δεν τη διαχειρίζομαι εγώ και δεν γνωρίζω κάτι για το θέμα".

Εξάλλου, ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, σχολίασε για το θέμα: 

"Επειδή κάποιοι προσπαθούν διαρκώς να δημιουργούν προβλήματα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ρωτήσουν: ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν έχει κανέναν δικό του λογαριασμό στα social media".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags