Facebook Pixel Αυτός είναι η "καψούρα" του Αγγελόπουλου - "Βόμβα" με πρώην άσο των δύο αιωνίων και φανατικό ΑΕΚτζή!
| 2017-02-13 14:00:00

Αυτός είναι η "καψούρα" του Αγγελόπουλου - "Βόμβα" με πρώην άσο των δύο αιωνίων και φανατικό ΑΕΚτζή!

Αυτός είναι η "καψούρα" του Αγγελόπουλου - "Βόμβα" με πρώην άσο των δύο αιωνίων και φανατικό ΑΕΚτζή!

Το αφεντικό της Ένωσης ετοιμάζει μία ηχηρή μεταγραφή που δεδομένα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και θα "φτιάξει" τους οπαδούς! Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να δει την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Γι' αυτό φέρνει πίσω τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, γι' αυτό βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και κάνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη. Γι' αυτό, άλλωστε, έχει και στα σκαριά το νέο γήπεδο της ομάδας του, στο χώρο που βρίσκεται τώρα το ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.

Τα σχέδια, όμως, ώστε να επιστρέψει η ΑΕΚ στα παλιά της μεγαλεία συνεχίζονται, με το αφεντικό της ομάδας να ξέρει άριστα ότι για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει, είναι να διαθέτει η ομάδα του ισχυρό ελληνικό κορμό.

Ήδη έχει καλούς Ελληνες παίκτες, που θα γίνουν περισσότεροι κατά ένας με την απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη, ωστόσο, ως γνωστόν, εχθρός του καλού είναι το ...καλύτερο.

Έτσι, όπως αποκαλύπτει η στήλη του Σκύλου στο Twitter, "Pick n' Scroll", στο μυαλό του έχει για το καλοκαίρι που μας έρχεται, το όνομα του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος αναμένεται να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οδεύει στα 33 του χρόνια και δεν θα έλεγε "όχι" σε μία πρόταση από μία ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, η οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει ξανά.

Μάλιστα, αν και σε αυτό το επίπεδο δεν παίζει πολύ ρόλο, πόσω μάλλον για τον Περπέρογλου, που είναι γενικά χαμηλών τόνων, αξίζει να αναφερθεί ότι ο παίκτης είναι από μικρός ΑΕΚτζής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags