Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπ΄ ατμόν ο προπονητής - Ψάχνουν ήδη για το διάδοχο!
| 2017-02-13 22:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπ΄ ατμόν ο προπονητής - Ψάχνουν ήδη για το διάδοχο!

Ραγδαίες εξελίξεις σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Υπ΄ ατμόν ο προπονητής - Ψάχνουν ήδη για το διάδοχο!

Υπάρχει τρελή γκρίνια για τον κόουτς τις τελευταίες ώρες και φημολογείται ότι, αργά ή γρήγορα, θα απομακρυνθεί απ' τον πάγκο του! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στον Sportdog!

Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλες φουρτούνες, καθώς όταν δεν έρχονται οι νίκες, πάντα υπάρχουν μουρμούρες και ο πρώτος που μπαίνει στο στόχαστρο είναι συνήθως ο προπονητής.

Δε γίνεται, δηλαδή, η ομάδα να "πετάει" βαθμούς δεξιά κι αριστερά, να μην εντυπωσιάζει με την εικόνα της και ο κόουτς να μη δέχεται κριτική.

Αυτό, λοιπόν, συμβαίνει φέτος και στον Άρη, όπου ο Νίκος Αναστόπουλος, παρότι έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό υλικό για τα δεδομένα της Football League, όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία, αλλά μετά τα τελευταία αποτελέσματα, βρίσκεται και πάλι εκτός δυάδας ανόδου.

Η γκρίνια, μάλιστα, για τον έμπειρο κόουτς έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ώρες, καθώς του χρεώνουν μεγάλα λάθη στην …αυτοκτονία της Ριζούπολης, όπου ο Άρης βρέθηκε να προηγείται 0-2 του Απόλλωνα, ωστόσο το ματς έληξε 2-2, με τους γηπεδούχους να χάνουν και ευκαιρίες για το 3-2!

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την προηγούμενη εβδομάδα οι Κίτρινοι είχαν χάσει και το προηγούμενο ντέρμπι με τη Λαμία, πάλι εκτός έδρας με 1-0, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη δεύτερη Λαμία και επτά λιγότερους από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, που έχει όμως και ένα ματς παραπάνω.

Όλα αυτά λοιπόν, σε συνδυασμό με τις έντονες μουρμούρες που υπάρχουν στον κόσμο και στον Τύπο, είχαν ως αποτέλεσμα ο Θόδωρος Καρυπίδης να έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αναστόπουλου, καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βάλει σε κίνδυνο την άνοδο.

Μπορεί, λοιπόν, το αφεντικό να ισχυρίζεται ότι στηρίζει τον "Μουστάκια", ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να κοιτάει στην αγορά για τον διάδοχό του!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, άνθρωποι του Άρη έχουν ήδη αρχίσει το ...κάστινγκ, ενώ έχουν κάνει μάλιστα τις πρώτες προσεγγίσεις σε δύο προπονητές και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα πάρουν θα κριθεί και το μέλλον του "Αναστό"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags