Facebook Pixel Έτσι "απαντά" ο Αγγελόπουλος στον Ζήση – Τα "μπαμ" που θα σκάσουν το ένα μετά το άλλο - Δες τα ονόματα!
| 2017-02-16 11:30:00

Έτσι "απαντά" ο Αγγελόπουλος στον Ζήση – Τα "μπαμ" που θα σκάσουν το ένα μετά το άλλο - Δες τα ονόματα!

Έτσι "απαντά" ο Αγγελόπουλος στον Ζήση – Τα "μπαμ" που θα σκάσουν το ένα μετά το άλλο - Δες τα ονόματα!

Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε τον Έλληνα άσο, που ανανέωσε στην Μπάμπεργκ, ωστόσο το αφεντικό της ομάδας ετοιμάζει μεγάλες κινήσεις το καλοκαίρι με άλλους παικταράδες!
 

Η χθεσινή μέρα ήταν διπλά απογοητευτική για τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Η ήττα από το Ρέθυμνο ήταν ο πρώτος λόγος. Και λίγο μετά η είδηση ότι ο Νίκος Ζήσης ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το 2019 με την Μπάμπεργκ ήρθε να τους πικράνει ακόμη περισσότερο.

Πολλοί φίλοι της "Ενωσης" ήλπιζαν ότι ο Ζήσης θα ολοκληρώσει τη χρονιά στη Γερμανία και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ΑΕΚ. Αποδείχθηκε, όμως, ότι ο 33χρονος γκαρντ περνάει υπέροχα στο εξωτερικό και εκεί ήθελε να συνεχίσει να ζει και να δουλεύει. Ο Ζήσης είναι μακριά από την Ελλάδα από το 2005, οπότε και έφυγε από την ΑΕΚ για να πάει στην Μπενετόν.

Πάντως, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει κάνει ήδη πάρα πολλά για την ομάδα και θα συνεχίσει να κάνει. Προέχει, όμως, η τρέχουσα χρονιά, εκεί, όπου η "Ενωση" έχει στόχο να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Όσο για το καλοκαίρι, θα γίνουν αυτά, που πρέπει να γίνουν. Ο Αγγελόπουλος θα βάλει πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη, θέλοντας να δει την ΑΕΚ να επιστρέφει στα μεγάλα χρόνια του παρελθόντος.

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ήδη, ο Στράτος Περπέρογλου είναι από τους βασικούς στόχους. Η ΑΕΚ, όμως, θα χτυπήσει και σε άλλα μέτωπα για Ελληνες παίκτες. Θα προσπαθήσει για τον Ιαν Βουγιούκα ξανά, τον Γιώργο Μπόγρη, τον Ζακ Ογκαστ και γενικά όλες τις περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, που δεν θα ακουμπήσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οπως καταλαβαίνει ο καθένας, και το καλοκαίρι που έρχεται, θα είναι "καυτό" για την ΑΕΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags