Facebook Pixel "Τελειωμένος" ο τεχνικός σε μεγάλη ελληνική ομάδα- Θέλει σαν τρελός πρώην κόουτς της ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης!
| 2017-02-16 13:45:00

"Τελειωμένος" ο τεχνικός σε μεγάλη ελληνική ομάδα- Θέλει σαν τρελός πρώην κόουτς της ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης!

"Τελειωμένος" ο τεχνικός σε μεγάλη ελληνική ομάδα- Θέλει σαν τρελός πρώην κόουτς της ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης!

Δεν έχει μέλλον ο προπονητής σε κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Ήδη το αφεντικό ψάχνει για τον διάδοχο και έχει προσεγγίσει παλαίμαχο άσο που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας...

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Νίκο Αναστόπουλο στον Άρη μετά και τη νέα γκέλα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Εξάλλου, η "καμπάνα" για τον Έλληνα τεχνικό είχε χτυπήσει, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog, από το προηγούμενο ανεπιτυχές αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, όπου πάλι οι Κίτρινοι προηγήθηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ.

Ο Άρης, πλέον, έχει μείνει πίσω στην κούρσα για την άνοδο κι αυτό έχει αναγκάσει τη διοίκηση να ...ψάχνεται για τον πάγκο, μιας και φαίνεται ότι ο "Αναστό" δεν είναι σε θέση να αλλάξει το κλίμα.

Μάλιστα, όπως σας λέγαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάνει ήδη επαφές με υποψήφιους προπονητές, παρόλο που ο ίδιος τις προάλλες είπε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του "Μουστάκια".

Αν, όμως, πρόσεξε κανείς τη δήλωση του αφεντικού του Άρη, τόνισε πως "δε θέλει να φύγει ο Αναστόπουλος" (μαρτυρώντας ουσιαστικά ότι δέχεται πιέσεις για να τον διώξει) και όχι πως δε θα φύγει...

 

Ο Σκύλος, λοιπόν, είναι σε θέση να γνωρίζει έναν από τους βασικούς υποψήφιους στόχους του Θόδωρου Καρυπίδη για τον "κίτρινο" πάγκο. Πρόκειται για Έλληνα, πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος στα νιάτα του έχει φορέσει και τη φανέλα του Άρη.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη προσέγγισε τον συγκεκριμένο κόουτς και του πρότεινε το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση, ωστόσο οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης εξακολουθεί να κοιτάζει για προπονητή, ενώ ο Νίκος Αναστασόπουλος είναι με την πλάτη στον τοίχο και μοιάζει πολύ δύσκολο, πλέον, να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags