Facebook Pixel Φοβερό παίκτη-σκούπα που πετάει ...30άρες πάει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός – Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!
| 2017-02-21 14:30:00

Φοβερό παίκτη-σκούπα που πετάει ...30άρες πάει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός – Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!

Φοβερό παίκτη-σκούπα που πετάει ...30άρες πάει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός – Δείτε τι κάνει ο άνθρωπος!

Τι κι αν μπαίνουμε στην πιο καυτή περίοδο της σεζόν, οι πρωταθλητές φαίνεται ότι έχουν στα σκαριά μία ...τρελή μεταγραφή για τη φροντ-λάιν! Η στήλη Pick n΄ Scroll αποκαλύπτει!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μυαλό του τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή παρά μόνο τις υποχρεώσεις του και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι της Πέμπτης με την Φενέρ στην Τουρκία. Και λογικά δεν θα ασχοληθεί άμεσα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, που λήγουν το καλοκαίρι που μας έρχεται. Μιλάμε για τον Πρίντεζη, τον Μάντζαρη και τον Λοτζέσκι.

Επίσης, δεν ασχολείται από τώρα με μεταγραφές, αφού κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει το να γίνουν σκέψεις. Σκέψεις πάντα γίνονται και ειδικά σε μία ομάδα του τεράστιου επιπέδου του Ολυμπιακού, που μόνο στην τύχη δεν αφήνει τα πράγματα.

Έτσι, οι Πειραιώτες παρακολουθούν από πολύ κοντά, όπως αποκαλύπτει η στήλη "Pick n' Scroll", την περίπτωση του Ζακ Ογκαστ, του Ελληνοαμερικάνου πάουερ-φόργουορντ, που αγωνιζεται στην τουρκική Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο 23χρονος άσος αναμένεται να πάρει μέσα στους επόμενους μήνες το ελληνικό διαβατήριο και οι πρωταθλητές Ελλάδας τον θεωρούν μία ελκυστική περίπτωση για τη στελέχωση της φροντ-λάιν τους.

Ο Ογκαστ φοιτούσε και έπαιζε μπάσκετ στο πανεπιστήμιο Νοτρ Ντέιμ, δοκίμασε να μπει στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερε, και πριν από μερικούς μήνες ήρθε στην Ευρώπη για να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα.

Σε ένα παιχνίδι με την Ουσάκ Σπορτίφ κόντρα στην πολωνική Ρόζα Ράντομ ήταν απίστευτος με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ! Απολαύστε τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags