Facebook Pixel «Ε, αυτός, μάλιστα, είναι ο κατάλληλος αντι-Ιντέγιε, πάει καλά στην Αγγλία - Το είπε και ο Μαρινάκης...»
| 2017-02-23 11:15:00

«Ε, αυτός, μάλιστα, είναι ο κατάλληλος αντι-Ιντέγιε, πάει καλά στην Αγγλία - Το είπε και ο Μαρινάκης...»

του Γιώργου Κτενά
«Ε, αυτός, μάλιστα, είναι ο κατάλληλος αντι-Ιντέγιε, πάει καλά στην Αγγλία - Το είπε και ο Μαρινάκης...»

Ποιος είναι ο καλύτερος για να αντικαταστήσει τον Νιγηριανό στη γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων» από το καλοκαίρι; Η απάντηση του Παναγιώτη Κελεσίδη στο Sportdog!

Την άποψη ότι ο Απόστολος Βέλλιος είναι ο κατάλληλος επιθετικός για να αντικαταστήσει τον Μπράουν Ιντέγε, από το καλοκαίρι και μετά στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε ακόμα για την επιτυχία να κερδίσει 11 εκ. ευρώ ο Ολυμπιακός αυτό το διάστημα από τον Νιγηριανό, αλλά και ότι τέτοιες πωλήσεις προφανώς ανοίγουν την όρεξη για διάκριση και στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ.

"Καλύτερα που έφυγε ο Ιντέγε, γιατί τώρα θα δείξει την αξία του και ο Ανσαριφάρντ. Τώρα θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα δούμε πόσο καλός παίκτης είναι ο Καρίμ. Η φιλοσοφία του Ολυμπιακού είναι καλή, μου αρέσει: Όποιος δεν θέλει να παίξει για τον σύλλογο, να φεύγει. Το μοναστήρι να είναι καλά και ο Ολυμπιακός δεν χάνεται", ήταν η αρχική τοποθέτηση του παλαίμαχου άσου στον SportDog και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αυτά που κάνει ο Μαρινάκης, να αγοράζει τον Ιντέγε για παράδειγμα 5 εκ. ευρώ και να τον πουλάει τελικά 11 εκ. ευρώ, είναι επιχειρηματικές επενδύσεις. Είμαι υπέρ αυτής της πρακτικής. Γιατί στο κάτω-κάτω δίνει κίνητρο και σε άλλους παίκτες, που βρίσκονται ήδη στην ομάδα ή θα έρθουν το καλοκαίρι, για να δούνε ότι αν παιξουν καλά και τα δώσουν όλα για την ομάδα, μπορούν να κερδίσουν μεταγραφή".

Στην ερώτηση για το όνομα του Απόστολου Βέλλιου, που βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ιντέγε από το προσεχές καλοκαίρι και μετά: "Βέβαια είναι κατάλληλος, αν αυτόν έχει επιλέξει ο σύλλογος. Ο πρόεδρος είπε ότι η επόμενη μέρα θα είναι με Ελληνόπουλα και λίγους αλλά δυνατούς ξένους. Ο Βέλλιος κάνει και καλή σεζόν φέτος στην Αγγλία, με τη Νότιγχαμ".

Τέλος, για το σημερινό παιχνίδι με την Οσμάνλισπορ, σχολίασε: "Θα προκριθούμε στην Τουρκία. Ο Ολυμπιακός μπορεί, θέλει και θα τα καταφέρει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags