Facebook Pixel Χαμός στο Ρέντη με Μπέντο – Αυτούς θα "πεθάνει" στο γήπεδο - Τι "είπε" στον Σισοκό, τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ!
| 2017-03-01 15:00:00

Χαμός στο Ρέντη με Μπέντο – Αυτούς θα "πεθάνει" στο γήπεδο - Τι "είπε" στον Σισοκό, τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ!

Χαμός στο Ρέντη με Μπέντο – Αυτούς θα "πεθάνει" στο γήπεδο - Τι "είπε" στον Σισοκό, τι θα κάνει στον ΠΑΟΚ!

Tσουνάμι στο Λιμάνι πριν απ' τους τελικούς που έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη! Ποια είναι τα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς που τρελαίνουν για μια ακόμα φορά τον κόσμο; Διαβάστε!

Την απόφασή του να μην "ανοίξει" ακόμα το ρόστερ έδειξε σε μια ακόμα αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έδειξε τη διάθεση να κάνει ροτέισον στην ομάδα για το ματς του Περιστερίου, παρότι ακολουθούν μέσα σε μια βδομάδα δύο επίσης πολύ δύσκολα και κρίσιμα ματς, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή και με την Μπεσίκτας στο Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη.

Έτσι, παρά τα περί του αντιθέτου αναμενόμενα, διατήρησε στην ...κατάψυξη τους Μάρκο Μάριν και Εστεμπάν Καμπιάσο, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι περιμένει πολλά περισσότερα από αυτούς προκειμένου να τους επαναφέρει στις επιλογές του!

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός έχει να αγωνιστεί από τις 5 Φεβρουαρίου και ο Αργεντινός από τις 25 Γενάρη και το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη... Παραδόξως, ο Μπέντο άφησε εκτός πλάνων αυτή τη φορά και τον Αλί Σισοκό, στέλνοντας προφανώς μήνυμα στο Γάλλο σχετικά με το βαθμό ετοιμότητάς του.

Στον αντίποδα, εντός πλάνων για ένα ακόμα ματς παραμένουν οι Φορτούνης, Σεμπά, οι οποίοι δείχνουν "σκασμένοι" παίζοντας διαρκώς ανά 3-4 μέρες, με αποτέλεσμα να μη βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Κι όμως, οι δύο παίκτες αναμένεται να παίξουν βασικοί και αύριο, στο Περιστέρι, με τον Μπέντο να δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται αυτή τη στιγμή άλλους παίκτες για τη θέση τους.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει ότι σκέφτεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε τουλάχιστον 3-4 θέσεις της 11άδας. Ξεκινώντας από την επίθεση, ο Ανσαριφάρντ αναμένεται να είναι βασικός στο Περιστέρι και στα ματς με τη Μπεσίκτας, κάτι που σημαίνει ότι ο Καρντόσο προορίζεται για βασικός στο ματς της Τούμπας. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στο δεξί άκρο της άμυνας με Φιγκέιρας και Παρέδες, αλλά και στη θέση του "κόφτη" με τους Ρέτσο και Ρομαό.

Ο Ελληνας πιτσιρικάς αναμένεται να είναι βασικός στο Περιστέρι και το ερώτημα είναι αν θα παίξει και στην Τούμπα για να πάρει σερί αγώνων ή θα τον αντικαταστήσει άμεσα ο Γάλλος, ο οποίος πάντως, δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή του έως τώρα...

Όπως φαίνεται, σημαντικές πιθανότητες να επανέλθει στην αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού έπειτα από 20 μέρες είναι ο νεαρός αριστεροπόδαρος στόπερ, Δημήτρης Νικολάου.

Με τον Μπρούνο Βιάνα τραυματία και τον Ντα Κόστα να έχει πάρει έναν σημαντικό αριθμό συνεχόμενων αγώνων, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται να σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Νικολάου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, περισσότερες από 20 μέρες μετά την τελευταία συμμετοχή του στην ερυθρόλευκη 11άδα.

Ηταν και πάλι κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου για το Κύπελλο, όταν με ένα ολέθριο λάθος του στα τελευταία λεπτά του ματς του Φαλήρου είχε προσφέρει σχεδόν έτοιμο γκολ στον Λε Ταλέκ, που όμως αστόχησε.

Από τότε δεν έχει παίξει ξανά ο 18χρονος στόπερ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ο Μπέντο. Απλά επέστρεψε από το Αφρικα Καπ ο Ντα Κόστα και έτσι μειώθηκαν οι ευκαιρίες για τον πιτσιρικά.

Την επιστροφή του στην 11άδα στο ματς με τον Ατρόμητο διεκδικεί με αξιώσεις και ο Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος φαίνεται πως είναι η πρώτη επιλογή του Μπέντο για το δεξί φτερό της επίθεσης για το ματς αυτό. Αλλωστε, ο Ανδρούτσος χρειάζεται ανάσες αφού παίζει συνέχεια και ο Ελιουνούσι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αν γίνει αυτό στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, θα το συζητάμε για ένα χρόνο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags