Facebook Pixel "Κομμένος" Ολυμπιακού "είπε" ότι ο Μπέντο δεν είναι τρελός - Δε θα πιστεύετε ποιος τον βγάζει λάδι!
| 2017-03-04 10:30:00

"Κομμένος" Ολυμπιακού "είπε" ότι ο Μπέντο δεν είναι τρελός - Δε θα πιστεύετε ποιος τον βγάζει λάδι!

"Κομμένος" Ολυμπιακού "είπε" ότι ο Μπέντο δεν είναι τρελός - Δε θα πιστεύετε ποιος τον βγάζει λάδι!

Ποιος ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών, που μέχρι πρόσφατα ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, απέδειξε πως ο Μπέντο δεν είναι… τρελός όσον αφορά τις επιλογές του;

Η ...κακή συνήθεια του Πάουλο Μπέντο να αφήνει εκτός αποστολής παίκτες όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Μάριν και ο Καμπιάσο συχνά εξοργίζει πολλούς οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι θεωρούν ότι ο Πορτογάλος αφενός δεν σέβεται μια από τις «σημαίες» του συλλόγου (Τσόρι) και αφετέρου ότι παραγκωνίζει ποιοτικούς παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν.

Παρ’ όλα αυτά, οι τρεις παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν ένα κοινό στοιχείο, που ίσως να εξηγεί γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τους έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση, και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν παρουσιάζουν «φρεσκάδα». Οι Καμπιάσο-Τσόρι λόγω ηλικίας και ο Μάριν εξαιτίας των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του δεν βγάζουν ιδιαίτερα τρεξίματα και ένταση στο γήπεδο.

Τουλάχιστον αυτό φανερώνει το γεγονός ότι ο Μπέντο χρησιμοποιεί κανονικά έναν άλλον που θεωρούταν μέχρι πρότινος «κομμένος», τον Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος μπορεί να μην ξεχωρίζει για τα τεχνικά του προσόντα, αλλά δίνει στην ομάδα ενέργεια που μοιάζει απαραίτητη, ειδικά μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς.

Ο Αφρικανός είχε χαρακτηριστεί και αυτός ως μια «εμμονή» του 47χρονου τεχνικού την περίοδο που δεν έπαιζε, ωστόσο άρπαξε την ευκαιρία του, πήρε συνεχόμενα ματς και νιώθει όλο και καλύτερα όσο περνάει ο καιρός. Ειδικά στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ έβγαλε και κάποιες επιθετικές αρετές σκοράροντας το κρίσιμο γκολ της ισοφάρισης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags