Facebook Pixel Να γιατί ο Πασκουάλ πήρε το κεφάλι του Τζεντίλε – Πώς αλλάζει το ρόστερ, ποιος παίκτης «ανεβαίνει»!
| 2017-03-06 23:45:00

Να γιατί ο Πασκουάλ πήρε το κεφάλι του Τζεντίλε – Πώς αλλάζει το ρόστερ, ποιος παίκτης «ανεβαίνει»!

Να γιατί ο Πασκουάλ πήρε το κεφάλι του Τζεντίλε – Πώς αλλάζει το ρόστερ, ποιος παίκτης «ανεβαίνει»!

Γιατί ο κόουτς πήρε την απόφαση-βόμβα να καθαρίσει τον Ιταλό; Τι προβλέπει τώρα το αγωνιστικό πλάνο του Καταλάνου; Διαβάστε τις απαντήσεις με ένα "κλικ" στο SportDog!

Ο Τσάβι Πασκουάλ προσπάθησε με χίλιους δύο τρόπους να ενσωματώσει τον Αλεσάντρο Τζεντίλε στον Παναθηναϊκό, αλλά δε βρήκε άκρη.

Έτσι, αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου, αφού η ομάδα του μπαίνει στην τελική ευθεία και πρέπει να ...μαζευτεί για τα πολύ πιο δύσκολα που έρχονται.

Ο Τζεντίλε δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ μέλος της ομάδας, σε αυτούς τους τρεις μήνες, που βρέθηκε στον Παναθηναϊκό. Είναι παίκτης που πρέπει να παίζει η ομάδα γι' αυτόν. Κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει στο "τριφύλλι", γι' αυτό και ο Πασκουάλ έψαχνε τρόπους, ώστε να τον χωρέσει στο σύνολο.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός παίζει πάρα πολύ με το τρίποντο. Ο 24χρονος φόργουορντ είναι πολύ κακός σουτέρ και ο αγωνιστικός αυτός τρόπος δεν τον ευνοούσε με τίποτα. Ακόμα, σε λίγες μέρες επιστρέφει στη δράση ο Τζέιμς Γκιστ.

Άρα έπρεπε να "κοπεί" ένας ξένος από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιον να "έκοβε", δηλαδή, ο Παναθηναϊκός; Μόνο ο Τζεντίλε ήταν περιττός, αφού Τζέιμς, Ρίβερς και Σίνγκλετον είναι αμετακίνητοι, ενώ Φελντέιν και Γκάμπριελ τη δουλειά τους την κάνουν πολύ καλά. Θα μείνει έτσι σαν έβδομος ξένος μόνο για την Ευρωλίγκα ο Νίκολς και επιπλέον θα μπορεί να πάρει κάποιον παραπάνω χρόνο συμμετοχής ο Χαραλαμπόπουλος.

Την ίδια ώρα, θα ...σφίξουν τα γάλατα και για τους υπόλοιπους παίκτες, αν και γενικώς δεν υπάρχει παράπονο από κανέναν. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, είναι μέσα στους στόχους του και συν τοις άλλοις έχει κατακτήσει ήδη τον πρώτο τίτλος της χρονιάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags