Facebook Pixel Αυτόν τον προπονητή - κορυφαίο όνομα "έκοψε" ο Μαρινάκης - Δες ποιος πήρε κεφάλι για καλοκαίρι!
| 2017-03-08 16:15:00

Αυτόν τον προπονητή - κορυφαίο όνομα "έκοψε" ο Μαρινάκης - Δες ποιος πήρε κεφάλι για καλοκαίρι!

Αυτόν τον προπονητή - κορυφαίο όνομα "έκοψε" ο Μαρινάκης - Δες ποιος πήρε κεφάλι για καλοκαίρι!

Ποιος Βούζας; Στο Λιμάνι αναζητούν τεχνικό στο εξωτερικό, ήδη «έστειλαν» έναν, ενώ υπάρχει και κάποιος που έχει προβάδισμα για να αναλάβει μετά το τέλος της χρονιάς!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ανακοίνωσε ως διάδοχο του Πάουλο Μπέντο τον Βασίλη Βούζα, ωστόσο όλοι γνωρίζουν, ακόμα και ο Έλληνας κόουτς, πως αυτή είναι μία προσωρινή λύση για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Οι πρωταθλητές συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή από το εξωτερικό, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχει αποφασιστεί να γίνει στροφή προς το γαλλικό μοντέλο.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι συνεχίζει να ακούγεται έντονα η περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Ο 52χρονος τεχνικός αρέσει πολύ και στο γαλλικό "μπλογκ" που υπάρχει στον Πειραιά, δηλαδή στους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι πιέζουν για να προκριθεί αυτή η λύση, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει σημειωθεί κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Κι αυτό γιατί ο Γάλλος κόουτς είναι θετικός στο να αναλάβει τον Ολυμπιακό, όχι τώρα, όμως, αυτή την κρίσιμη περίοδο, αλλά το καλοκαίρι, όταν θα έχει τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα που ο ίδιος θέλει και να δουλέψει από την αρχή.

Μάλιστα, την ίδια άποψη έχουν και αρκετοί μέσα στην ομάδα, που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει μέχρι το τέλος της σεζόν με υπηρεσιακή λύση, προκειμένου να μην "κάψει" κάποιον προπονητή τώρα.

Εξάλλου, το όνομα του Μίτσελ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τη Μάλαγα, πότε δεν έπαιξε πραγματικά δυνατά για τον Ολυμπιακό, μιας και μιλάμε για τον προπονητή που δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον Πειραιά και κυρίως "τα έσπασε" προσωπικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θα έπρεπε, δηλαδή, το αφεντικό των πρωταθλητών να ρίξει πολύ τον εγωισμό του για να δεχθεί ξανα πίσω τον Ισπανό κι αυτό, όπως φάνηκε, δεν έγινε. Και εδώ που τα λέμε, δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει από τη στιγμή που υπήρχε τόσο πρόσφατο το παράδειγμα του Πάουλο Μπέντο, που ο Βαγγέλης Μαρινάκης στήριξε δημόσια, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τον "άδειασε"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΡΕΛΟ σενάριο - Σκάει βόμβα με Μπέντο και μεγάλη ελληνική ομάδα;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags