Facebook Pixel Εκπλαγήκατε από τις κλήσεις του Σκίμπε; Δείτε ποιον πάει να κάνει διεθνή στη συνέχεια και θα πάθετε σοκ!
| 2017-03-15 14:15:00

Εκπλαγήκατε από τις κλήσεις του Σκίμπε; Δείτε ποιον πάει να κάνει διεθνή στη συνέχεια και θα πάθετε σοκ!

Εκπλαγήκατε από τις κλήσεις του Σκίμπε; Δείτε ποιον  πάει να κάνει διεθνή στη συνέχεια και θα πάθετε σοκ!

Μία μεγάλη έκπληξη έχει στο μυαλό ο ομοσπονδιακός για την Εθνική ομάδα. Μπορεί να μην τον κάλεσε τώρα, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει στα επόμενα ματς. Ε δεν το φαντάζεσαι...

Μετά τον τραυματισμό του Ορέστη Καρνέζη, ο Μίκαελ Σκίμπε προβληματίστηκε πολύ έντονα για την επιλογή του τρίτου τερματοφύλακα, ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο, για τα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς οι Στέφανος Καπίνο και Παναγιώτης Γλύκος είχαν "κλειδώσει" τις άλλες δύο θέσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε πολλές περιπτώσεις στο μυαλό του, ωστόσο κατέληξε σε αυτή του Δημήτρη Κυριακίδη, προτιμώντας, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, την εμπειρία του γκολκίπερ του Παναιτωλικού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς τη φετινή σεζόν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πάντως, στο μέλλον ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη όσον αφορά τον "άσο" και να επιλέξει μία πιο ελπιδοφόρα λύση, όπως είναι αυτή του Βασίλη Μπάρκα της ΑΕΚ! Ο νεαρός πορτιέρο παρακολουθείται, άλλωστε, πολύ στενά από τον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος πιστεύει πολύ στα προσόντα του.

Είναι πολύ πιθανό, δηλαδή, ο γκολκίπερ της Ένωσης να βρίσκεται μελλοντικά στις κλήσεις του, καθώς θεωρεί ότι έχει αρκετά καλά στοιχεία, αν και ακόμα δεν έχει κάνει το μεγάλο "μπαμ" με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

Tην ίδια στιγμή, στις σκέψεις του Μίκαελ Σκίμπε βρίσκεται ακόμα ένας άλλος νεαρός και ταλαντούχος πορτιέρο, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος επίσης κάνει καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο πορτιέρο του Τριφυλλιού αρέσει στον ομοσπονδιακό προπονητή, ωστόσο το θέμα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ποια εθνική ανδρών θα επιλέξει, μιας και είναι ενεργό μέλος της U-21 της εθνικής Γερμανίας με πιθανότητες σοβαρές να παίξει στο επερχόμενο καλοκαιρινό Euro, ενώ θυμίζουμε πως (όπως γράφτηκε) είχε αρνηθεί από νωρίς την προοπτική να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γερμανία, για να μη χάσει την προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι "λεπτή" για τον Γερμανό τεχνικό, ο οποίος, πάντως, έχει δουλέψει στο παρασκήνιο για να πείσει τον παίκτη να προτιμήσει τη γαλανόλευκη φανέλα, χωρίς, ωστόσο, να θέλει να τον πιέσει. Γι' αυτό, άλλωστε, δεν τον κάλεσε τώρα για το Βέλγιο, ένα παιχνίδι που δεν είναι "ζωής ή θανάτου", ενώ ακόμα ο παίκτης δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση και αμφιταλαντεύεται.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags