Facebook Pixel Χαμός στην Τουρκία με δύο μικρούς του Ολυμπιακού: Ποιος τους τρέλανε τελείως και τι έγινε με Καμπιάσο!
| 2017-03-16 10:30:00

Χαμός στην Τουρκία με δύο μικρούς του Ολυμπιακού: Ποιος τους τρέλανε τελείως και τι έγινε με Καμπιάσο!

Χαμός στην Τουρκία με δύο μικρούς του Ολυμπιακού: Ποιος τους τρέλανε τελείως και τι έγινε με Καμπιάσο!

Τρομερές στιγμές στην Πόλη με νεαρούς "ερυθρόλευκους" άσους πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Μπεσίκτας. Διάβασε γιατί έγιναν άλλοι άνθρωποι και πώς τελικά ...ηρέμησαν!

Με άλλον αέρα και ψυχολογία πέταξαν χθες για την Τουρκία δύο από τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού, που καθιερώθηκαν φέτος στην πρώτη ομάδα.

Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Γιώργο Μανθάτη, οι οποίοι λίγη ώρα πριν μπουν στο αεροπλάνο για την Κωνσταντινούπολη έμαθαν ότι κλήθηκαν για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα των ανδρών από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίχαελ Σκίμπε.

Στον ...7ο ουρανό έδειχναν να βρίσκονται οι δύο πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και το έβλεπες στο βλέμμα τους ότι ένιωθαν άλλοι άνθρωποι. Βέβαια, πολύς χρόνος για χαρές και πανηγύρια δεν υπάρχει στο Λιμάνι, ώστε να δώσουν στο γεγονός την αξία που του ταιριάζει, ωστόσο και πάλι, όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για την προσπάθεια και την ανέλιξη αυτών των παιδιών.

Από τη μεριά τους, οι δύο παίκτες ήταν σχεδόν συνέχεια χαμογελαστοί και ευδιάθετοι και δεν μπορούσαν να κρύψουν την ικανοποίησή τους, αλλά και την ...τρέλα τους, με τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην καριέρα τους. Το απολάμβαναν και ένιωθαν να έχουν "ψηλώσει" απότομα μέσα στην ομάδα και κυρίως -πολύ περισσότερο- στα μάτια των πιο φτασμένων συμπαικτών τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού από την Ελλάδα στην Τουρκία τούς είχε από κοντά ο ...γερόλυκος σούπερ σταρ, Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος μιλούσε διαρκώς στους δύο παίκτες σαν πατέρας, αλλά και σα δάσκαλος. Εκείνοι, φυσικά, τον άκουγαν ...ευλαβικά, καθώς αναγνωρίζουν πως μόνο να κερδίσουν έχουν από τις συμβουλές του "Κούτσου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Βόμβα" Βούζα πριν από Μπεσίκτας και ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags