Facebook Pixel Πρόταση βόμβα για παίκτη που δεν ... έβλεπε ο Μπέντο - Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι και που πάει!
| 2017-03-20 23:18:00

Πρόταση βόμβα για παίκτη που δεν ... έβλεπε ο Μπέντο - Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι και που πάει!

Πρόταση βόμβα για παίκτη που δεν ... έβλεπε ο Μπέντο - Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι και που πάει!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για έναν ποδοσφαιριστή που έχουμε δει ελάχιστα την φετινή σεζόν. Τι σκοπεύουν να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι, τι σκέπτεται ο ίδιος; Όλα τα δεδομένα!

Η απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο του Ολυμπιακού χαροποίησε πολύ την πλειοψηφία των φίλων της ομάδας και ένας από τους βασικούς λόγος για αυτό, ήταν ότι σταμάτησε ο παραγκωνισμός του Τσόρι Ντομίνγκες, τον οποίο… παρακαλούσαν να δουν ξανά να αγωνίζεται.

Ο Αργεντινός είναι αναμφίβολα ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας και όχι μόνο, αφού με τον επαγγελματισμό, το πάθος και την τεράστια προσφορά στην ομάδα εδώ και τέσσερα χρόνια έχει κερδίσει τον σεβασμό των πάντων και στη διοίκηση.

Ο Τσόρι δύσκολα θα συνεχίσει ως ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οδεύει στα 36, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πει οριστικά «αντίο»!

Ο λόγος; Οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να αφήσουν μια προσωπικότητα σαν τον Αργεντινό που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα να πάει χαμένη και σκοπεύουν να τον αξιοποιήσουν αλλιώς. Για αυτό ακριβώς του έχουν ήδη προτείνει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, πόστο στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και συγκεκριμένα αυτό του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Όλα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του παίκτη, δηλαδή από το αν θέλει να αποσυρθεί από τώρα ή προτιμά να παίξει για (τουλάχιστον) έναν ακόμα χρόνο. Άλλωστε, δημοσιεύματα θέλουν την αγαπημένη του, Ρίβερ Πλέιτ, να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον επαναπατρίσει.

Πάντως, ακόμα και εάν ο Τσόρι επιλέξει να γυρίσει στην Αργεντινή κανείς από τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να του κρατήσει κακία αφού, όπως προαναφέραμε, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Η πόρτα της ομάδας θα παραμείνει ανοιχτή για τον Ντομίνγκες και θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό ότι στο μέλλον οι δυο πλευρές θα ξανασυνεργαστούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags