Facebook Pixel Πανικός με τον νέο προπονητή στον Πειραιά - Μεγάλο ρίσκο απ' τον Μαρινάκη - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
| 2017-03-21 13:00:00

Πανικός με τον νέο προπονητή στον Πειραιά - Μεγάλο ρίσκο απ' τον Μαρινάκη - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Πανικός με τον νέο προπονητή στον Πειραιά - Μεγάλο ρίσκο απ' τον Μαρινάκη - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Γκαζώνουν οι Ερυθρόλευκοι για να βρουν άμεσα κόουτς που θα αντικαταστήσει τον Βούζα - Ποιος παραμένει πρώτο φαβορί και γιατί μπορεί να γίνει ανατροπή; Διαβάστε στο Sportdog!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση από την "ερυθρόλευκη" διοίκηση να βρεθεί τώρα ο "εκλεκτός" και όχι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρωταθλητής, χωρίς μέχρι τώρα να έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί κάτι, στην Ελλάδα φέρεται να βρίσκεται ο Ρεμί Γκραντ για να συζητήσει το ενδεχόμενο της άμεσης συνεργασίας τους με την ομάδα του Πειραιά.

Πάντως, την ίδια ώρα ασφαλείς πληροφορίες του SportDog, αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να πείσουν τον Φιλίπ Μοντανιέ να αναλάβει τώρα την ομάδα και όχι το καλοκαίρι όπως επιθυμεί ο ίδιος, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε αναλυτικά σε χθεσινό ρεπορτάζ.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι στην κορυφή της λίστας, ωστόσο το γεγονός ότι δεν είναι θετικός να αναλάβει τον Ολυμπιακό σε αυτή τη φάση, μπορεί να φέρει την ανατροπή και άλλον προπονητή στο Λιμάνι. Ίσως γι' αυτό να βγήκε μπροστά η περίπτωση του Ρεμί Γκραντ, ο οποίος, όμως, δε θεωρείται ένας τεχνικός με "βαρύ" όνομα, αλλά περισσότερο ένα μεγάλο "στοίχημα".

Εξάλλου, στη μέχρι τώρα καριέρα του δεν έχει καταφέρει πολλά πράγματα, μιας και στη Λυών έτυχε στην κακή εποχή της ομάδας (2011-2014), κατακτώντας πάντως ένα Κύπελλο κι ένα Σούπερ Καπ, ενώ στην Άστον Βίλα χρεώθηκε τον υποβιβασμό της ομάδας.

Πάντως, είναι ένας προπονητής που έχει γνωριμίες στο Λονδίνο και κάπως έτσι προτάθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν αυτός βρέθηκε προ λίγων ημερών στο νησί.

Παράλληλα, στη "ερυθρόλευκη" λίστα φαίνεται ότι υπάρχουν και τα ονόματα των Μαρθελίνιο και Χουάντε Ράμος, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει επίσημες επαφές, παρά μόνο κάποιες διερευνητικές κρούσεις.

Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι στον Ολυμπιακό "φουλάρουν" για να κλείσουν άμεσα προπονητή, μιας και φαίνεται πως έχουν αποφασίσει ότι η ομάδα δεν μπορεί να συνεχίσει με τον Βασίλη Βούζα ως το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός, άλλωστε, δεν έχει καταφέρει να αντεπεξέλθει μέχρι στιγμής στις μεγάλες απαιτήσεις του συλλόγου, ενώ η δήλωσή του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (για παίκτες που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα) είναι σαφές ότι τον έφερε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags