Facebook Pixel Δήλωση-φωτιά για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: "Εκεί θα παιχτούν όλα: Αυτό πρέπει να κάνει ο Ίβιτς αλλιώς..."
| 2017-03-21 14:00:00

Δήλωση-φωτιά για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: "Εκεί θα παιχτούν όλα: Αυτό πρέπει να κάνει ο Ίβιτς αλλιώς..."

του Γιώργου Κτενά
Δήλωση-φωτιά για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ: "Εκεί θα παιχτούν όλα: Αυτό πρέπει να κάνει ο Ίβιτς αλλιώς..."

Ένας άσος που έχει φορέσει και τις φανέλες των δύο ομάδων, σχολιάζει στο SportDog τη μεγάλη μάχη που θα δώσουν Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πού θα κριθεί η πρόκριση;

Την άποψη ότι ο Βλάνταν Ίβιτς θα πρέπει να εξουδετερώσει τον Μάρκους Μπεργκ, στους ημιτελικούς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του στον SportDog ο Χρήστος Τερζανίδης.

Ο παλαίμαχος άσος Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σχολίασε ακόμα ότι περιμένει η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αναφέρθηκε στην απουσία του Πρίγιοβιτς από την 11άδα του Δικέφαλου, αλλά και στο γεγονός ότι η κλήρωση με τους "πράσινους" είναι στα μέτρα των Θεσσαλονικέων.

Κύριε Τερζανίδη, έχετε φορέσει στην καριέρα σας τόσο τη φανέλα τού ΠΑΟΚ όσο και εκείνη του Παναθηναϊκού. Πώς είδατε την κλήρωση Κυπέλλου;

"Όποια κι αν ήταν κλήρωση, από τη στιγμή που βρέθηκαν αυτές οι 4 ομάδες στα ημιτελικά, θα είχαμε σπουδαία παιχνίδια. Είτε ο ΠΑΟΚ έβρισκε στον δρόμο του τον Παναθηναϊκό είτε την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα ήταν ένας πρόωρος τελικός. Γιατί η δυναμικότητα και των 4 ομάδων βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Θεωρώ ότι είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ η κλήρωση, όχι όμως γιατί είναι εύκολη. Καθένας από τους 4 αντιπάλους θα μπορούσε να κερδίσει τον άλλον".

Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ζευγάρι, τουλάχιστον με βάση την εικόνα που έχουν αυτό το διάστημα;

"Η έλλειψη του Πρίγιοβιτς είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο θέλει και λίγη τύχη. Ειδικά στα ματς του Κυπέλλου, που εξελίσσονται συνήθως στο γκολ, την τακτική και το λάθος που μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει φαβορί ούτε σε αυτό ούτε στο άλλο ζευγάρι, από την άποψη ότι δεν υπάρχει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πιο ισχυρός. Μπορούν να έρθουν όλα τα αποτελέσματα".

Περιμένετε με ενδιαφέρον κάποια προσωπική μονομαχία μέσα στο γήπεδο;

"Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και ατού. Ο Μπεργκ είναι σημαντικό όπλο για τον Παναθηναϊκό, επικίνδυνος και πρέπει να προσεχτεί. Γι' αυτό πρέπει ο Ίβιτς να τον εξουδετερώσει, όπως και τα υπόλοιπα ατού του Παναθηναϊκού. Εκεί θα παιχτούν όλα: Να εξουδετερωθεί ο Μπεργκ, κάτι που είναι θέμα του Ίβιτς".

Πώς βλέπετε το άλλο ζευγάρι της κλήρωσης, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ;

"Και σε αυτό το ζευγάρι τα δύο παιχνίδια των ημιτελικών θα είναι σαν τελικοί. Μπορεί, μάλιστα, αυτά τα παιχνίδια των ημιτελικών, να έχουν περισσότερη ουσία από τον τελικό. Το ζήτημα είναι να γίνουν καλά παιχνίδια και η διαιτησία να σταθεί στο ύψος της σε όλους τους ημιτελικούς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags