Facebook Pixel Βράζουν τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά τον ΠΑΟ – Κεραυνοί Βούζα και τρομερές ατάκες για παίκτες του!
| 2017-03-21 14:45:00

Βράζουν τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά τον ΠΑΟ – Κεραυνοί Βούζα και τρομερές ατάκες για παίκτες του!

Βράζουν τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια μετά τον ΠΑΟ – Κεραυνοί Βούζα και τρομερές ατάκες για παίκτες του!

Απίστευτες καταστάσεις στο Λιμάνι, λόγω της αποτυχίας στη Λεωφόρο! Γιατί και με ποιους τρελάθηκε ο προπονητής, που θεωρείται ήδη τελειωμένος; Τι έλεγαν οι παίκτες; Μόνο ΕΔΩ!

Τρομερά παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Βασίλη Βούζας μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και όπως φαίνεται, εκεί έχασε ουσιαστικά τα αποδυτήρια!

Όπως όλα δείχνουν, ο 51χρονος προπονητής μετράει ώρες στον ερυθρόλευκο πάγκο, καθώς γίνεται προσπάθεια άμεσης αντικατάστασής του και σίγουρα, ρόλο στις εξελίξεις διαδραμάτισαν και οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, όταν και "άδειασε" δημόσια τους παίκτες του, λέγοντας ότι δεν προσπαθούν αρκετά και ότι έχουν καλομάθει να τα έχουν όλα στο πιάτο!

Οι Ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές μπορεί να είχαν ψυχολογία και διάθεση στα ...Τάρταρα, αλλά σίγουρα δεν μπορούσαν να αγνοήσουν το "χτύπημα κάτω από τη μέση" του προπονητή τους, που θα μπορούσε τους προστατέψει στο δημόσιο λόγο του και να τους πει κατάμουτρα όσα ήθελε, στα αποδυτήρια. Εν οίκω δηλαδή και όχι εν δήμω...

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως το απερχόμενο προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών κατηγορούσε και έριχνε ευθύνες στους παίκτες, ακόμα και μια μέρα μετά την ήττα στη Λεωφόρο.

"Δεν έκαναν στο γήπεδο τίποτα απ' όσα είχαμε πει. Κανείς δεν ακολούθησε το πλάνο. Αλλα είχαμε δουλέψει το Σάββατο στην προπόνηση, αλλά είχαμε πει να γίνουν και τελείως άλλα έγιναν. Επαιξαν λες και ήταν σε άλλο γήπεδο. Η ανάλυση του αντιπάλου ήταν ακριβέστατη και ολοκληρωμένη. Ό,τι ακριβώς είχαμε διαβάσει και αναλύσει, αυτά ακριβώς έκανε ο Παναθηναϊκός. Κανονικά, δεν θα έπρεπε να αιφνιδιαστεί κανείς από τον αντίπαλο. Όμως, οι παίκτες δεν εφάρμοσαν τίποτα σωστά", έλεγαν στο στενό τους περιβάλλον τα μέλη του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού.


Και ακόμα συμπλήρωναν: "Κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν καθόλου, δεν προσπάθησαν καν. Δεν τους βγήκε το ματς, ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά δεν πάλεψαν καν. Εχασαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και αρκέστηκαν στη ...μοίρα τους. Ηταν σε κακή βραδιά και με τη στάση τους έκαναν τα πράγματα ακόμα χειρότερα".

Είναι σαφές, βέβαια, ότι με τέτοιο κλίμα και τέτοιες αλληλοκατηγορίες στα αποδυτήρια, δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει το συγκεκριμένο σχήμα στο Λιμάνι.

Πάντως και οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονταν ότι δεν ήταν άμοιροι ευθυνών και στις μεταξύ τους κουβέντες παραδέχονταν ότι "σίγουρα, δεν παίξαμε καλά. Το ξέρουμε. Αλλά δεν είμαστε σε καθόλου καλή κατάσταση, ψυχολογικά, πνευματικά και σωματικά. Άλλα θέλαμε και άλλα μπορούσαμε να κάνουμε".

Ουσιαστικά, η δικαιολογία τους ήταν η κούραση από τα συνεχή ματς, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο Κώστας Καραπαπάς σε σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο. "Ποια άλλη ομάδα θα άντεχε να παίξει σε 78 μέρες 21 αγώνες;", αναρωτήθηκε για να εστιάσει στο γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό ο Ολυμπιακός παίζει διαρκώς Πέμπτη και Κυριακή.

"Ούτε Τετάρτη, αλλά ούτε και Δευτέρα, λες και είναι αμαρτία", όπως από την πρώτη στιγμή έλεγαν στο Λιμάνι, που συνολικά έχουν παράπονα από τις διοργανώτριες αρχές, ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, για το γεγονός ότι ουδέποτε διευκολύνθηκαν σχετικά με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags