Facebook Pixel Τρελό πράσινο κόλπο γκρόσο – Αν δε γίνει στο Γουδή, δείτε ποιο έτοιμο γήπεδο (όχι το ΟΑΚΑ) θα «πάρουν»!
| 2017-03-23 23:30:00

Τρελό πράσινο κόλπο γκρόσο – Αν δε γίνει στο Γουδή, δείτε ποιο έτοιμο γήπεδο (όχι το ΟΑΚΑ) θα «πάρουν»!

Τρελό πράσινο κόλπο γκρόσο – Αν δε γίνει στο Γουδή, δείτε ποιο έτοιμο γήπεδο (όχι το ΟΑΚΑ) θα «πάρουν»!

Πώς στον Παναθηναϊκό είναι πιθανό να βγουν φοβερά κερδισμένοι, ακόμα κι αν τελικά δεν προχωρήσει το γήπεδο στην περιοχή που προτείνει η κυβέρνηση; Ο sportdog έχει το θέμα!

Το γήπεδο στο Γουδή φαίνεται πως απασχολεί πολύ σοβαρά την κυβέρνηση, εξ ου και η συνάντηση του Σαββάτου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Μπαλτάκου στο Μαξίμου.

Αν κρίνουμε μάλιστα και από την αποφασιστικότητα που δείχνει -σε θεωρητικό ακόμα επίπεδο- ο πρωθυπουργός με τις "εξαγγελίες" του κατά κάποιο τρόπο, ώστε το έργο να είναι έτοιμο το αργότερο έως το 2019, τότε όλα δείχνουν πως το έργο πνοής για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού θα πάρει σάρκα και οστά πολύ πιο γρήγορα σε συνολικό χρόνο διαπραγμάτευσης και διαβούλεσης από το αντίστοιχο της ΑΕΚ, την Αγιά Σοφιά.

Κάτι όμως οι γύρω-γύρω Δήμοι, κάτι οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι οι περιβαλλοντικές οργανώσεις, κάνουν αρκετούς να είναι επιφυλακτικοί με όσα μεγαλόσχημα και μεγαλόπνοα ακούγονται από το πρωθυπουργικό γραφείο, σε μια περίοδο μάλιστα που η χώρα έχει μπει στη δίνη των δανειστών, με την όχι και τόσο ομαλή πορεία της Αξιολόγησης, που ...δεν κλείνει με τίποτα (προς το παρόν τουλάχιστον).

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και άνθρωποι που ασχολούνται επί σειρά ετών με τον Παναθηναϊκό, εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους για το κατά πόσο θα γίνει πράξη τελικά, η θεωρία για το αναγκαίο στο παναθηναϊκό κίνημα (αλλά και για όλη την Αθήνα) γήπεδο στην περιοχή του Γουδή.

Οι ίδιοι, όμως, προσθέτουν ότι το γήπεδο, έστω κι αν πάρει το χαρακτήρα ...Αγιά Σοφιάς στους χρόνους αποπεράτωσής του, θα φέρει ένα άλλο μεγάλο όφελος για τον Παναθηναϊκό.

Ενα μεγάλο κέρδος όπως η ...διπλή ανάπλαση. Αυτό που λέγεται, είναι πως τα μόνα κέρδη απ' αυτή την προεκλογική ουσιαστικά πρωθυπουργική εξαγγελία που συντηρεί το Μαξίμου, είναι πως ο Παναθηναϊκός απεμπλέκεται από την διπλή ανάπλαση (όταν γίνει ο σχετικός νόμος) και τον Βοτανικό και η Λεωφόρος περνάει στην κυριότητα του ερασιτέχνη.

Αυτό, βέβαια, έχει πολύ δρόμο να αποδειχθεί, καθώς το ένα ζήτημα είναι αλληλένδετο με το άλλο. Οπότε, όπως λέει κι ο λαός, όλα θα τα δείξει και θα τα αποδείξει ο χρόνος.

"Ο Γιάννης Αλαφούζος άραγε, γιατί κρατάει μετριοπαθή στάση;" προσθέτουν κάποιοι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags