Facebook Pixel Ψήνει βόμβα με Τοροσίδη μεγάλη ελληνική ομάδα - Ποιον ξένο άσο πουλάει για να προχωρήσει το deal!
| 2017-03-28 13:00:00

Ψήνει βόμβα με Τοροσίδη μεγάλη ελληνική ομάδα - Ποιον ξένο άσο πουλάει για να προχωρήσει το deal!

Ψήνει βόμβα με Τοροσίδη μεγάλη ελληνική ομάδα - Ποιον ξένο άσο πουλάει για να προχωρήσει το deal!

Μέσα στην ομάδα τον λένε "παικταρά" κι αν θέλει να ρίξει το κασέ του, τότε ανοίγουν οι πόρτες για να γυρίσει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα! Ο Σκύλος κάτι μύρισε...

Μπορεί ο Βασίλης Τοροσίδης να κλείνει το καλοκαίρι τα 32 του χρόνια, ωστόσο παραμένει ένας αμυντικός υψηλού επιπέδου, κάτι που απέδειξε και πρόσφατα με την εμφάνισή του απέναντι στη Βοσνία, ως βασικός δεξιός μπακ της Εθνικής ομάδας.

Ο Έλληνας άσος, που παίζει ποδόσφαιρο από το 2013 στην Ιταλία με τις φανέλες των Ρόμα και Μπολόνια, βρίσκεται πάντα στα υπόψη της πρώην ομάδας του στην Ελλάδα, του Ολυμπιακού, με πολλούς στο Λιμάνι να εκτιμούν ότι αυτό το καλοκαίρι ίσως έρθει η στιγμή της μεγάλης επιστροφής του "Τόρο" στο Λιμάνι!

Ο παίκτης, άλλωστε, αποχώρησε σα φίλος από τον Ολυμπιακό, διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους πρωταθλητές, ενώ είναι γεγονός ότι έχει κρατήσει πολύ καλές επαφές με τον Φρανσουά Μοντέστο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Πειραιά και πλέον ο Γάλλος έχει σημαντικό πόστο στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Βέβαια, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, αν και εφόσον ο παίκτης είναι θετικός να γυρίσει αυτό το καλοκαίρι στην πατρίδα, θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να προσφέρουν στον ποδοσφαιριστή τα χρήματα που απολαμβάνει στην Ιταλία, μιας και τα μεγάλα συμβόλαια του παρελθόντος (βλέπε Γιάννη Μανιάτη με 900.000 ευρώ το χρόνο) αποφεύγονται -και δικαίως- γι' αυτές ...τις ηλικίες, κάτι που σημαίνει ότι ο "Τόρο" θα πρέπει να πεισθεί να κάνει μια γενναία μείωση στις αποδοχές του, αν θέλει να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πάντως, από την άλλη, στον Ολυμπιακό περιμένουν από τη Χαλ στο τέλος της σεζόν να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ομάρ, ένα γεγονός που μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την επιστροφή του Έλληνα μπακ στην ομάδα, καθώς από τη μία η ομάδα θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο συμβόλαιο και από την άλλη θα πάρει αρκετά χρήματα. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι οι Άγγλοι έγραφαν όταν ο Νορβηγός πήγε ως δανεικός στην ομάδα του Μάρκο Σίλβα πως η οψιόν φτάνει τα 5 εκ. ευρώ.

Εξάλλου, στον Ολυμπιακό θέλουν να προωθήσουν ακόμα περισσότερο το ελληνικό μοντέλο τη νέα σεζόν, βγάζοντας μπροστά το "νέο αίμα" του συλλόγου και σίγουρα η παρουσία πιο έμπειρων Ελλήνων παικτών, όπως είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος είναι αρχηγός στη "γαλανόλευκη", θεωρείται απαραίτητη τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός άναψε φωτιά στον ΠΑΟΚ: Το κρυφό συμβόλαιο κι ο παικταράς στον ...Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags