Facebook Pixel Βόμβες για ελληνικό ποδόσφαιρο, ΕΠΟ, "μεγάλους" – "Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου γιατί..."!
| 2017-03-28 22:00:00

Βόμβες για ελληνικό ποδόσφαιρο, ΕΠΟ, "μεγάλους" – "Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου γιατί..."!

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες για ελληνικό ποδόσφαιρο, ΕΠΟ, "μεγάλους" – "Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου γιατί..."!

Ατάκες - φωτιά από γνωστό δημοσιογράφο για όσα γίνονταν και γίνονται στο παρασκήνιο της Σούπερ Λιγκ και εκτίμηση για τη νέα σεζόν που θα συζητηθεί! Διάβασε στο SportDog...
 

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν πολλά σχόλια για την κυριαρχία τού Ολυμπιακού τα τελευταία 20 χρόνια και το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έκανε στο SportDog ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Forza εξήγησε ακόμα γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα, αλλά και φέτος να πανηγυρίσει το Κύπελλο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην κόντρα τού Γιώργου Τζαβέλλα με τον Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και στην κάθαρση που επιδίωξε ο Ιβάν Σαββίδης στον χώρο τού ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κύριε Βασιλόπουλε, κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Γιώργου Τζαβέλλα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Θέλετε να μας πείτε δύο λόγια για όλα όσα γίνονται;

"Ο Τζαβέλλας φροντίζει με κάθε ενέργειά του να δικαιώνει τον Ίβιτς. Χρησιμοποίησε μία επιτυχία της Εθνικής για να βγάλει το απωθημένο του, αν και οι επιτυχίες της Εθνικής δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από πρόσωπα για τους δικούς τους λόγους. Η Εθνική είναι για να ενώνει".

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε πολύ αγωνιστικά μετά από την περίφημη συνέντευξη Τύπου του Ίβιτς, που αφορούσε τον Τζαβέλλα και τη στήριξη του Σαββίδη προς το πρόσωπο του προπονητή.

"Αυτό είναι ένα γεγονός που δικαιώνει τον προπονητή. Δε θα πω ποτέ ότι για τις αγωνιστικές αποτυχίες του ΠΑΟΚ ευθυνόταν μόνο ο Τζαβέλλας. Ωστόσο, η απομάκρυνσή του από τον ΠΑΟΚ λειτούργησε ως ηλεκτροσόκ για τα αποδυτήρια. Με τα γνωστά αποτέλεσματα για τον σύλλογο, με το σερί θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων".

Τι περιμένετε στη συνέχεια για τον ΠΑΟΚ; Υπάρχουν και τα ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

"Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν μάσκα οξυγόνου για τον ΠΑΟΚ, γιατί η ομάδα είχε δείξει σημάδια κόπωσης, τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής. Η διακοπή θα λειτουργήσει θετικά, για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως το διάστημα που έκανε το εκπληκτικό σερί που αναφέραμε πριν. Ο στόχος τού Κυπέλλου τίθεται κάθε χρόνο και φέτος η ομάδα δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να τα καταφέρει. Αρχικά για να εκπληρώσει τον στόχο τής συμμετοχής στον τελικό και μετά για να εκπληρώσει τον κύριο στόχο που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος θα πρέπει ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ενωμένος μέχρι το τέλος και να μην ασκηθεί ασφυκτική πίεση στην ομάδα. Γιατί πρόκειται για νέα ομάδα, που χρειάζεται συμπαράσταση".

Πλην του Κυπέλλου ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λόγο από τη Νέα Υόρκη για κατάκτηση πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν. Με τον Ολυμπιακό να έχει κυριαρχήσει τα τελευταία 20 χρόνια, πόσο εύκολο σας φαίνεται αυτό;

"Ο Ολυμπιακός δεν κυριάρχησε αγωνιστικά, αλλά παρασκηνιακά και εξωαγωνιστικά. Το τέλος των δικαστικών υποθέσεων δίνει στον καθένα που στοχεύει το πρωτάθλημα, την ευκαιρία να το διεκδικήσει. Και ο ΠΑΟΚ φαντάζει αυτή τη στγιμή ως η πιο έτοιμη ομάδα για να βρεθεί στην πρώτη θέση τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αγωνιστικά αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου και εμπειρίας, για να προστεθούν σε αυτούς που υπάρχουν ήδη".

Πιστεύετε ότι ο Σαββίδης κατάφερε όσα ήθελε στα θέματα της ΕΠΟ;

"Ο Σαββίδης το μόνο που ήθελε ήταν να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και γι' αυτόν τον λόγο σήκωσε τη σημαία της επανάστασης για την κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Σήμερα δεν υπάρχει εκλεγμένη διοίκηση στην ΕΠΟ, αλλά διορισμένη από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ, που προσπαθεί να φέρει την ισορροπία στον χώρο τού ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό και μόνο έδωσε ξανά ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι μία διοίκηση από τον κύριο Γραμμένο, μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα τη φέρει ο Μαρινάκης στον ΠΑΟΚ; - Τα δύο κρυφά χαρτιά για το "μπαμ" της χρονιάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags