Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα απ' τον Λεμονή: Δείτε τι πήγε κι έκανε με τον «κομμένο» και «τρέλανε» τον Μαρινάκη
| 2017-04-04 10:15:00

Απίστευτα πράγματα απ' τον Λεμονή: Δείτε τι πήγε κι έκανε με τον «κομμένο» και «τρέλανε» τον Μαρινάκη

Απίστευτα πράγματα απ' τον Λεμονή: Δείτε τι πήγε κι έκανε με τον «κομμένο» και «τρέλανε» τον Μαρινάκη

Όλα τούμπα τα γύρισε ο Έλληνας κόουτς στο Ρέντη, με κορυφαίο όνομα της ομάδας! Έκανε το ...μαγικό του και στην ΠΑΕ "παραμιλάνε"! Τι ακριβώς συνέβη και με ποιον; Για διάβασε...

Ο Τάκης Λεμονής συνδύασε το ντεμπούτο της τρίτης θητείας του στον Ολυμπιακό με μια δύσκολη νίκη, αφού η ομάδα του επικράτησε 2-1 του Πλατανιά με ανατροπή στο σκορ.

Μάλιστα, το γκολ της ισοφάρισης που σήμανε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού πέτυχε ο Μάρκο Μάριν, ένας παίκτης που ήρθε στον Πειραιά με πολλές προσδοκίες, αλλά ακόμα δεν τις έχει δικαιώσει, ενώ έφτασε μέχρι και να θεωρείται "κομμένος" από το ρόστερ επί Πάουλο Μπέντο.

Ο Μάριν θεωρήθηκε βεντέτα, υπήρχαν παράπονα από τον τότε προπονητή του ότι εμφανίζεται αδιάφορος και δεν δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις, ωστόσο η διοίκηση των Ερυθρολεύκων ποτέ δεν έβγαλε τον παίκτη …στη σέντρα.

Αντιθέτως, οι άνθρωποι τον Πειραιωτών αναγνώριζαν ότι στο πρόσωπο του Γερμανού έχει γίνει μία σημαντική επένδυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως δεν είχαν την πολυτέλεια να τον τελειώσουν προτού εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια.

Συνεπώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρχε μια διοικητική παραίνεση ώστε ο Μάριν να στηρίζεται και να παίρνει ευκαιρίες προκειμένου να αποδείξει την πραγματική του αξία. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει πολύ μέχρι και ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων".

Παρ' όλα αυτά, ο Μπέντο δεν την ακολούθησε, ενώ ο Βούζας ξεκίνησε με αυτή τη διάθεση, αλλά γρήγορα "πέταξε" τον Γερμανό εκτός αποστολής μετά από δυο μετριότατες εμφανίσεις.

Πλέον, όμως, με τον Λεμονή τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και γίνεται το ...χατίρι της διοίκησης αναφορικά με τον 28χρονο χαφ. Και αυτό γιατί "Sir Takis" όχι μόνο επανέφερε τον Μάριν στην ενδεκάδα από το πρώτο του παιχνίδι, αλλά γενικότερα φανερώνει ότι υπολογίζει τον Γερμανό ως ένα από τα βασικά του όπλα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Παράλληλα, ο ίδιος ο παίκτης νιώθει επιτέλους εμπιστοσύνη από τον προπονητή του και δείχνει καλύτερος από ποτέ στο γήπεδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαμός στο Ρέντη: Το "πέσιμο" Λεμονή σε τέσσερις παίκτες και η ...έκρηξη πριν την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags