Facebook Pixel Αυτό θα είναι το ...μπαμ του Τίγρη για την επίθεση, εκτός από τον Αραούχο – Θα τρίβετε τα μάτια σας...
| 2017-04-04 22:00:00

Αυτό θα είναι το ...μπαμ του Τίγρη για την επίθεση, εκτός από τον Αραούχο – Θα τρίβετε τα μάτια σας...

Αυτό θα είναι το ...μπαμ του Τίγρη για την επίθεση, εκτός από τον Αραούχο – Θα τρίβετε τα μάτια σας...

Την ώρα που όλοι τρελαίνονται με τον Αργεντινό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζει κίνηση - έκπληξη για τη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ! Πάμε στοίχημα πως δεν το βρίσκετε;

Μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Σέρχιο Αραούχο έχει γίνει είδωλο για τους φίλους της Ένωσης.

Όλοι ψάχνουν τα δεδομένα για τον Αργεντινό και ελπίζουν ότι η Ένωση θα βρει κάποιον τρόπο να τον κρατήσει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν.

Πάντως, η περίπτωση του Αραούχο είναι πολύ δύσκολη. Οι διοικούντες δεν την έχουν παρατήσει, μόνο που προς το παρόν στρέφονται σε άλλες προτεραιότητες. Ενώ, λοιπόν, όλοι ασχολούνται με τον Αργεντινό, άλλος φαίνεται πως είναι ο μόνος σίγουρος για την επίθεση την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τον Τόμας Πέκχαρτ! Ο Τσέχος μπορεί να μην έχει τη "λάμψη" του Αραούχο, ή ακόμα και του Αλμέιδα που αποκτήθηκε με προσδοκίες το καλοκαίρι, όμως έχει προσφέρει πολύ περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς στην αρχή της σεζόν.

Ο υψηλόσωμος φορ ξεκίνησε πολύ άσχημα φέτος φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να αποδοκιμαστεί από τους οπαδούς, ωστόσο δεν τα έβαλε κάτω και άρχισε να σκοράρει …κατά ριπάς!

Η έλευση του Αραούχο τον "φρέναρε" κάπως, αφού του στέρησε τη φανέλα του βασικού, αλλά όταν επιστρατεύτηκε ξανά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ καλός και σκόραρε ένα πολύ δύσκολο γκολ. 

Συνεπώς, οι διοικούντες της ΑΕΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον Πέκχαρτ και θεωρείται δεδομένο ότι θα προχωρήσουν σύντομα σε επέκταση του συμβολαίου του (διατηρούν οψιόν επέκτασης για δυο ακόμα χρόνια).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags