Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με ξένο άσο - Παίζει το κεφάλι του αν και έχει συμβολαιάρα - Τι έχει παιχτεί
| 2017-04-05 09:30:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με ξένο άσο - Παίζει το κεφάλι του αν και έχει συμβολαιάρα - Τι έχει παιχτεί

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με ξένο άσο - Παίζει το κεφάλι του αν και έχει συμβολαιάρα - Τι έχει παιχτεί

Πήρε την ευκαιρία που περίμενε τόσες μέρες και θα πάρει κι άλλη. Θα την αρπάξει από τα μαλλιά; Αν όχι, μήπως το καλοκαίρι θα κουνήσει μαντήλι; O SportDog έχει το παρασκήνιο!

Ο λόγος για τον Ζέλικο Μπρκιτς, που ο Βλάνταν Ίβιτς προτίμησε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λάρισα αντί του Παναγιώτη Γλύκου.

Όχι τόσο γιατί είχε παράπονα από την απόδοση του διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, όσο γιατί ήθελε να δώσει μία ευκαιρία στον συμπατριώτη του να αγωνιστεί ξανά σε αγώνα πρωταθλήματος, τέσσερις μήνες μετά τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε με 1-0 εξαιτίας της λάθος εκτίμησης του Σέρβου τερματοφύλακα στο σουτ του Λουντ.

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο Ίβιτς να εμπιστευτεί και σήμερα στο Περιστέρι τον Μπρκιτς. Εάν γίνει αυτό, είναι σίγουρο πως ο Σέρβος τερματοφύλακας θα έχει μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με αυτή που είχε από τους ποδοσφαιριστές της Λάρισας και είναι επίσης σίγουρο πως θα χρειαστεί να επέμβει περισσότερες φορές από ότι την Κυριακή.

Εάν τα πάει καλά, δεν αποκλείεται να είναι η νούμερο 1 επιλογή του Ίβιτς για τα δύο "κολλητά" παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αυτό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα την Κυριακή και αυτό την επόμενη Τετάρτη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λεωφόρο.

Εάν δεν συμβούν τα παραπάνω και με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει για τερματοφύλακα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο Μπρκιτς μάλλον είναι ο …πιθανότερος για αποχώρηση, παρά το ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεπορτάζ που τσακίζει κόκαλα - Μπαρούτι ο Ίβιτς - Αυτοί οι παίκτες τον φόρτωσαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags