Facebook Pixel Aρνητικές εξελίξεις με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ - Τον "τελείωσε" ο Λημνιός - "Πέταξε" 400.000 ο Σαββίδης
| 2017-04-08 14:45:00

Aρνητικές εξελίξεις με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ - Τον "τελείωσε" ο Λημνιός - "Πέταξε" 400.000 ο Σαββίδης

Aρνητικές εξελίξεις με Έλληνα άσο στον ΠΑΟΚ - Τον "τελείωσε" ο Λημνιός - "Πέταξε" 400.000 ο Σαββίδης

Κακά τα νέα για ποδοσφαιριστή που μετράει μέρες στη Θεσσαλονίκη – Τι έγινε και γιατί ετοιμάζει τις βαλίτσες του; Ποιος τον "έφαγε" και γιατί "κλαίει" ο Ιβάν; Διαβάστε τα όλα!

Ακόμα και αν συνέχιζε να έχει ελπίδες να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αυτές …εξανεμίστηκαν με την κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά να αποκτήσει τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση, που τον περασμένο Γενάρη δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς.

Αυτό, βέβαια, ήταν …κοινό μυστικό, αφού ο 26χρονος εξτρέμ ήταν εκτός αποστολής σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος πριν επιστρέψει στα Ιωάννινα.

Το συμβόλαιο του Κοροβέση με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Με την απόκτηση του Λημνιού όμως, είναι ξεκάθαρο πως ο Χαλδικαίος ποδοσφαιριστής θα πρέπει από τώρα να μην περιλαμβάνει την Τούμπα στα επόμενα σχέδιά του!

Πρέπει, βέβαια, να τονιστεί πως ο Δικέφαλος του Βορρά έδωσε 400 χιλιάδες ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα για να κάνει δικό του τον Κοροβέση τον Ιούλιο του 2015, δίνοντας άλλα τόσα για τον Χάρη Χαρίση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags