Facebook Pixel Πυρηνικός πόλεμος Αγγελόπουλων - Γιαννακόπουλου για σούπερ άσο - Γι' αυτόν τα τινάζουν όλα στον αέρα!
| 2017-04-12 11:15:00

Πυρηνικός πόλεμος Αγγελόπουλων - Γιαννακόπουλου για σούπερ άσο - Γι' αυτόν τα τινάζουν όλα στον αέρα!

Πυρηνικός πόλεμος Αγγελόπουλων - Γιαννακόπουλου για σούπερ άσο - Γι' αυτόν τα τινάζουν όλα στον αέρα!

Ποιο αστέρι, που έχει ακουστεί μόνο για τους Ερυθρόλευκους μέχρι στιγμής, κοιτάζει πολύ ζεστά και ο Παναθηναϊκός; Η στήλη "Pick n΄ Scroll‏" στο twitter κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βαδίζει ολοταχώς για το ντραφτ του ΝΒΑ, αφού αποχώρησε από το Όρεγκον και προσέλαβε ατζέντη.

Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, Τζόναθαν Γκίβονι, ανέφερε χθες ότι ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ έχει εναλλακτική επιλογή τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, θέλοντας να δώσουν ακόμη περισσότερο ελληνικό αίμα στο ρόστερ τους, παρακολουθούν (και κάτι παραπάνω) τις περιπτώσεις, τόσο του Ντόρσεϊ, όσο και του Ζακ Ογκαστ, όπως σας έχουμε ενημερώσει και κατά παρελθόν.

Την ίδια ώρα, όμως, το ίδιο κάνει και ο Παναθηναϊκός, έστω και αν κάτι τέτοιο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας! Κυρίως για τον Ντόρσεϊ, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη, "Pick n' Scroll".

Οι "πράσινοι" είναι εκείνοι που χρειάζονται περισσότερο τόνωση του ελληνικού τους στοιχείου, και γι' αυτό το λόγο έχουν τα μάτια τους στραμμένα παντού, ώστε να μη χάσουν κάποια ευκαιρία.

Όπως βλέπουμε, πάμε για ένα πολυ "θερμό" καλοκαίρι και ίσως "μάχη" των αιωνίων για αρκετούς Ελληνες παίκτες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags