Facebook Pixel Ποιος Σωτηρίου; Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη για τα φορ – Έλληνας-καψούρα και ένα όνομα που θα κάνει πάταγο
| 2017-04-13 13:30:00

Ποιος Σωτηρίου; Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη για τα φορ – Έλληνας-καψούρα και ένα όνομα που θα κάνει πάταγο

Ποιος Σωτηρίου; Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη για τα φορ – Έλληνας-καψούρα και ένα όνομα που θα κάνει πάταγο

Μπορεί ο Κύπριος φορ να μην έπιασε λιμάνι, αλλά ο πρόεδρος των πρωταθλητών ετοιμάζει μεγάλα πράγματα για την ενίσχυση της κόκκινης γραμμής κρούσης! O Σκύλος έχει το θέμα...

Σα βόμβα έσκασε χθες η είδηση ότι ο Πιέρρος Σωτηρίου συμφώνησε με την Κοπεγχάγη, με παραπάνω από 2,5 εκ. ευρώ, καθώς όλες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παίκτης είναι κλεισμένος από τον Ολυμπιακό.

Από τον περασμένο Γενάρη, άλλωστε, όταν ο Λούμπος Μίχελ ταξίδεψε στην Κύπρο για χάρη του ικανού επιθετικού και απέτυχε να ολοκληρώσει το deal, είχε διαρρεύσει ότι εκείνο το ναυάγιο του ΠΑΟΚ οφειλόταν στο γεγονός ότι τον παίκτη τον είχαν καπαρώσει οι Ερυθρόλευκοι.

Η χθεσινή -απρόσμενη- εξέλιξη, λοιπόν, προφανώς αλλάζει τα πλάνα των πρωταθλητών, που το καλοκαίρι εκτιμάται ότι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο σέντερ φορ.


Ο πρώτος είναι πολύ πιθανό να είναι ο Απόστολος Βέλλιος, ο οποίος αποτελεί μεγάλη καψούρα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γι' αυτό είναι πιθανό, άλλωστε, να μην προχώρησε τελικά η συμφωνία για τον Πιέρρο Σωτηρίου, μιας και οι δύο παίκτες έχουν κοινά χαρακτηριστικά, οπότε αποφασίστηκε να δοθεί η ευκαιρία στον πρώην φορ του Ηρακλή.

Επιπλέον, ο φορ της Νότιγχαμ μπορεί να αποκτηθεί χωρίς κόστος (θυμίζουμε ότι ήταν ένα "δώρο" του προέδρου του Ολυμπιακού στην αγγλική ομάδα που πλέον μπορεί να πάρει πίσω) και τα χρήματα που θα δίνονταν για τον Πιέρρο Σωτηρίου (2,5-3 εκ. ευρώ) είναι πιθανό να διατεθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού με άλλα χαρίσματα, όπως είναι, για παράδειγμα, ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ.

Η αναφορά, βεβαίως, δε γίνεται τυχαία. Ο SportDog σάς ενημέρωσε και πρόσφατα ότι ακούγεται έντονα στον Πειραιά ότι ο Αργεντινός επιθετικός αρέσει πολύ στους Ερυθρόλευκους και δεν αποκλείεται να γίνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του, ειδικά αν η ΑΕΚ κάνει πίσω λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Λα Πάλμας. Ή, αν δεν πρόκειται για τον Σέρχιο Αραούχο, να κινηθεί για έναν άλλον παίκτη με παρόμοιες ικανότητες στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή να είναι γρήγορος, ντριμπλέρ, με καλά τελειώματα και αίσθηση του γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κόλαση" στον Ολυμπιακό πριν την ΑΕΚ - Απίστευτη ατάκα από Βρέντζο στου Ρέντη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags