Facebook Pixel Σκάει ηχηρό διαζύγιο σε κορυφαία ελληνική ομάδα – Δεν το φαντάζεστε ποιον ξένο αστέρα «καθαρίζουν»!
| 2017-04-22 13:00:00

Σκάει ηχηρό διαζύγιο σε κορυφαία ελληνική ομάδα – Δεν το φαντάζεστε ποιον ξένο αστέρα «καθαρίζουν»!

Σκάει ηχηρό διαζύγιο σε κορυφαία ελληνική ομάδα – Δεν το φαντάζεστε ποιον ξένο αστέρα «καθαρίζουν»!

Αν σου έλεγαν πριν από λίγο καιρό ότι αυτός ο παίκτης θα 'φευγε από μεγάλο μπασκετικό σύλλογο της Α1, θα έβαζες σίγουρα τα γέλια. Κι όμως, πλέον, φαίνεται ότι μετράει μέρες...

Τα συμβόλαια είναι για να σπάνε και δεν αποκλείεται να έχουμε κάτι τέτοιο και στη περίπτωση της ΑΕΚ με τον Μάικλ Ντίξον.

Ο Αμερικάνος γκαρντ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με την Ενωση, βάζοντας τη μία εικοσάρα μετά την άλλη. Ηταν τόσο καλός, που τον Ιανουάριο που μας πέρασε, η ΑΕΚ του ανανέωσε το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Από τότε, όμως, η πορεία του Ντίξον είναι καθοδική. Η πορεία του έχει προβληματίσει τους "κιτρινόμαυρους", σε σημείοπου να τον έχουν εκτός πλάνων για την επόμενη χρονιά.

Το σκηνικό και τα δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν ο Ντίξον κάνει τρομερά πράγματα στα πλέι-οφ. Δεν είναι κάτι που μπορεί να αποκλειστεί, αφού αποδεδειγμένα έχει προσόντα.

Δεν έχει, όμως, σταθερότητα και έτσι το μέλλον του στην ΑΕΚ θα κριθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Με την τάση, όπως αναφέραμε, να λέει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στο ΟΑΚΑ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags