Facebook Pixel Έτσι θα γεμίσει παικταράδες η Τούμπα, αυτός είναι ο «κράχτης» - Τρομερό κόλπο γκρόσο από τον Σαββίδη!
| 2017-04-22 22:15:00

Έτσι θα γεμίσει παικταράδες η Τούμπα, αυτός είναι ο «κράχτης» - Τρομερό κόλπο γκρόσο από τον Σαββίδη!

Έτσι θα γεμίσει παικταράδες η Τούμπα, αυτός είναι ο «κράχτης» - Τρομερό κόλπο γκρόσο από τον Σαββίδη!

Τι απίστευτο πάνε να κάνουν στο Δικέφαλο για φέρουν στη Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και να φτιάξουν μια ομάδα πρωταθλήτρια; Ο Σκύλος έχει το ρεπορτάζ...

Νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ, ο κόσμος τον λατρεύει, γουστάρει τη Θεσσαλονίκη και τον …ήλιο που τόσο του έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και δεν το κουνάει ρούπι, παρότι φαίνεται να έχει γυαλίσει σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

Ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του, σκοπεύει να χτίσει πάνω του την ομάδα-πρωταθλήτρια που τόσο θέλει ο Ιβάν Σαββίδης και οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά και να τον "χρησιμοποιήσει" ως …διαφήμιση, για να έρθουν και οι άλλοι παικταράδες στην Τούμπα.

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ντε Μάτος Κρουζ ή κατά κόσμο Λέο Μάτος, για τον οποίο ενδιαφέρονται πολλές ομάδες του εξωτερικού, ακόμα και από την Πρέμιερ Λιγκ, όπως ανέφερε η εφημερίδα "Metrosport" στο χθεσινό φύλλο της, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος φουλ μπακ διαμηνύει σε όλους τους ...μνηστήρες του πως είναι καλά στον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει στο μυαλό του η σκέψη να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Η αλήθεια είναι πως ο Λέο Μάτος δεν έχει κανένα παράπονο από την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος τον γουστάρει, έχει αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια, είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά με 7 γκολ, οι οικονομικές απολαβές του είναι πλουσιοπάροχες, η οικογένειά του περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη και ο ίδιος λατρεύει τον ήλιο της χώρας μας ως γνήσιος Βραζιλιάνος, μετά από επτά χρόνια …παγωνιάς στην Ουκρανία.

Το συμβόλαιο του Μάτος με τον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Ιούνιο του 2019 και από πουθενά δεν προκύπτει πως Μίχελ και Ίβιτς σκέφτονται να τον πουλήσουν. Αντιθέτως, στο πλάνο για τη νέα χρονιά ο Βραζιλιάνος έχει …περίοπτη θέση, ενώ στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως ο Μάτος μπορεί να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως …διαφήμιση για τις συνθήκες που επικρατούν στην εποχή Σαββίδη!

Εκτός των άλλων, ο Μάτος έχει αποκτήσει από τον Ιανουάριο και έναν ακόμα ...κολλητό εκτός του -συμπαίκτη του και στην Ντνίπρο- Εβγέν Σάκχοφ, τον συμπατριώτη του, Πέδρο Ενρίκε, ενώ δεν αποκλείεται από το καλοκαίρι να …σμίξει ξανά με τον επίσης συμπαίκτη του στην Ντνίπρο, Ντένις Μπόικο, για την περίπτωση του οποίου σας ενημέρωσε πρόσφατα ο Sportdog.

Πρέπει να τονιστεί τέλος πως ο Λέο Μάτος εκπροσωπείται από την εταιρία ProStar, την ίδια δηλαδή που έχει τα δικαιώματα του Σάκχοφ και του Μπόικο, αλλά και του Εβγέν Χατσερίντι, που επίσης βρίσκεται στην "ασπρόμαυρη" λίστα για τη νέα σεζόν, όπως αναφέρει φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Θεσσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags