Facebook Pixel Φήμες ότι κλείδωσε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ για το καλοκαίρι – Έλληνας αμυντικός που οργίασε φέτος
| 2017-04-24 10:45:00

Φήμες ότι κλείδωσε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ για το καλοκαίρι – Έλληνας αμυντικός που οργίασε φέτος

Φήμες ότι κλείδωσε η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟ για το καλοκαίρι – Έλληνας αμυντικός που οργίασε φέτος

Ένας από τους κορυφαίους άσους του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα! Τον θέλουν σαν τρελοί οι «Λύμπε» - Ουζουνίδης για να φτιάξει σούπερ δίδυμο! Ποιος είναι;

Μπορεί ακόμα η σεζόν να τρέχει και να υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια ενόψει για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο παράλληλα ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει και ήδη οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν "σταμπάρει" τους στόχους για το καλοκαίρι.

Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κινήσεις για την ενίσχυση της άμυνας και όπως σας έχουμε γράψει και στο πρόσφατο παρελθόν, οι Πράσινοι αναζητούν δύο ακραίους αμυντικούς για να καλύψουν τις πτέρυγες με αξιόπιστους μπακ απ των Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ.

Όσον αφορά, λοιπόν, για τη θέση του δεξιού μπακ, η περίπτωση του Βαλεντίνου Βλάχου φαίνεται ότι έχει πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς ο Έλληνας άσος του Πανιωνίου δείχνει να έχει κερδίσει απόλυτα τους ανθρώπους του Τριφυλλιού με την εξαιρετική σεζόν που κάνει στον Πανιώνιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η μεταγραφή του πρώην μπακ της ΑΕΚ έχει "κλειδώσει" στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της σεζόν, αν και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σταθεί εμπόδιο ο Πανιώνιος.

Αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης καταφέρει να "δέσει" τον παίκτη, οι Πράσινοι θα πρέπει να τα βρουν με τους Κυανέρυθρους για να κάνουν δικό τους τον νεαρό μπακ, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει τη μεταγραφή.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι o Βαλεντίνος Βλάχος είναι ο παίκτης που θέλουν στον Παναθηναϊκού για του χρόνου, προκειμένου να φτιάξει ένα σούπερ δίδυμο με τον Οσμάν Κουλιμπαλί. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags