Facebook Pixel Απίστευτες ατάκες από Θεσσαλονίκη για την τιμωρία - "Βήμα προς τα μπρος, κάτι αρχίζει να βελτιώνεται..."
| 2017-04-25 11:30:00

Απίστευτες ατάκες από Θεσσαλονίκη για την τιμωρία - "Βήμα προς τα μπρος, κάτι αρχίζει να βελτιώνεται..."

του Γιώργου Κτενά
Απίστευτες ατάκες από Θεσσαλονίκη για την τιμωρία - "Βήμα προς τα μπρος, κάτι αρχίζει να βελτιώνεται..."

Καυτή απάντηση από τον Γιώργο Μπούζο μετά την ανακοίνωση της ποινής για τον Ολυμπιακό! "Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα και αποτελεί πρωτοτυπία"!

Στον διευθυντή τού Μetropolis FM και άριστο γνώστη των θεμάτων που αφορούν ή άπτονται του ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ (αλλά και όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης), Γιώργο Μπούζο, απευθύνθηκε ο SportDog για ένα πρώτο σχόλιο όσον αφορά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροοπής της ΕΠΟ για την τιμωρία του Ολυμπιακού, που δεν προβλέπει αφαίρεση βαθμών, αλλά τιμωρία της έδρας και χρηματικό πρόστιμο.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιό του: 

"Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τιμωρηθεί με αφαίρεση 6 βαθμών ο Ολυμπιακός. Ακόμα και αυτή την απόφαση, όμως, τη θεωρώ ένα βήμα προς τα εμπρός, ακόμα κι έτσι φαίνεται ότι κάτι αρχίζει να βελτιώνεται. Οι 4 αγωνιστικές τιμωρία στον Ολυμπιακό, σε άλλες εποχές θα ήταν τιμωρία που θα κινούνταν στα όρια της φαντασίας.

Η διαδικασία ανέδειξε το άβατο του Καραϊσκάκη, εκεί που ο έλεγχος, η διαχείριση και το υλικό από τις κάμερες αντί να βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., όπως συμβαίνει στα γήπεδα όλης της χώρας και του κόσμου, βρίσκονται στα χέρια και τον απόλυτο έλεγχο του Ολυμπιακού. Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα και αποτελεί πρωτοτυπία του Ολυμπιακού.

Θα βάλω δύο ερωτήματα. Το πρώτο. Τι θα κάνει η αθλητική Δικαιοσύνη με τα ίδια γεγονότα, που προηγήθηκαν στο ματς με τον Πλατανιά. Εδώ η αθλητική Δικαιοσύνη δέχεται ότι όντως έπεσε ξύλο στον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Ξύλο όμως έπεσε όπως καταγγέλεται και στον Ολυμπιακό - Πλατανιάς. Με αυτό θα ασχοληθεί κανείς; Γιατί αν ασχοληθεί και ο Ολυμπιακός καταδικαστεί, θα είναι υπότροπος. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;

Το δεύτερο: Ο εισαγγελέας Πειραιάς της ποινικής Δικαιοσύνης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Πλατανιάς. Ο συνάδελφός του Σιμιτζόγλου, ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της αθλητικής Δικαιοσύνης, δεν κινείται μέχρι στιγμής και παρακολουθεί αδιάφορος. Ποιος από τους δύο εισαγγελείς είναι σωστός και ποιος λάθος;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags