Facebook Pixel Άγρια επίθεση Κετσετζόγλου σε Ντέμη - Aπίστευτη ατάκα για Ολυμπιακό-Αραούχο: «Αυτό θα πάρουν»!
| 2017-04-28 10:00:00

Άγρια επίθεση Κετσετζόγλου σε Ντέμη - Aπίστευτη ατάκα για Ολυμπιακό-Αραούχο: «Αυτό θα πάρουν»!

του Γιώργου Κτενά
Άγρια επίθεση Κετσετζόγλου σε Ντέμη - Aπίστευτη ατάκα για Ολυμπιακό-Αραούχο: «Αυτό θα πάρουν»!

Ο κορυφαίος ρεπόρτερ ΑΕΚ συνεχίζει τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει με τον παλαίμαχο παίκτη. Γιατί τα χώνει και ποια είναι η μεγαλύτερη ευτυχία των φιλάθλων της Ένωσης;

Την άποψη ότι είναι μεγάλη ευτυχιά για τους ΑΕΚτζήδες η αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού, μετά το τέλος της ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο πεπειραμένος ρεπόρτερ της ΑΕΚ έκανε λόγο για την άχρηστη νίκη της χρονιάς για τους Πειραιώτες, ενώ τοποθετήθηκε και στα σενάρια που θέλουν τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αραούχο.

Έκανε λόγο για δημόσιες σχέσεις του Σιδηρόπουλου με τον Ολυμπιακό, ενώ έδωσε συνέχεια στο θέμα που έχει ξεσπάσει με τον Ντέμη Νικολαΐδη και την τοποθέτηση του κατά του Βράνιες.

Κώστα, ποιο είναι το σχόλιό σου για το χθεσινό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό;

"Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΑΕΚ βρίσκει τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και το τελειώνει. Η πρόκριση ήταν δίκαιη και είναι μεγάλη ευτυχία για ολους τους ΑΕΚτζήδες η αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού, που δείχνει πόσο πολύ ήθελαν την πρόκριση που δεν κατάφεραν να πάρουν...".

Πρόκριση στον τελικό για την ΑΕΚ, αλλά με ήττα από τον Ολυμπιακό. Πώς σχολιάζεις αυτή την εξέλιξη;

"Ο Ολυμπιακός πέτυχε την πιο άχρηστη νίκη της χρονιάς".

Το κομμάτι διαιτησία; Ειδικά η αποβολή του Ανέστη, αλλά και για τους Ρομαό-Βράνιες που θα μπορούσαν να είχαν αποβληθεί.

"Ο Σιδηρόπουλος προσπάθησε να κρατήσει ένα δύσκολο παιχνίδι χωρις να αδικήσει κανέναν. Θεωρώ πως έκανε δημόσιες σχέσεις με τον Ολυμπιακό σε κάποιες φάσεις, αλλά δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και παραμένει διαιτητής εμπιστοσύνης...".

Πώς σου φαίνονται τα σενάρια για Αραούχο και Ολυμπιακό; Αν πάρουν αυτόν τον παίκτη στο Λιμάνι, θα πρόκειται για μεγάλη ήττα της ΑΕΚ;

"Θα πάρουν ό,τι πήραν στο τελικό πέρυσι και στον ημιτελικό φέτος".

Έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα από χθες βράδυ, σχετικά με όσα έγραψες στην τελευταία σου αρθρογραφία για τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τι μπορούμε να συμπληρώσουμε για αυτό το θέμα, μετά από όσα ακούστηκαν.

"Είναι απαράδεκτο ο Ντέμης να στοχοποιεί εδώ και μία εβδομάδα έναν ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Και γινεται ακόμη χειρότερο γιατί ο Ντέμης πάντα υπερασπιζονταν όλους τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη και τους αντιπάλους, ακόμη κι αυτούς που τον κλώτσαγαν".

Ακολουθεί το "καυτό" υστερόγραφο του Κώστα Κετσετσόγλου για τον Νικολαϊδη στην του αρθρογραφία στο sdna.gr: "ΥΓ: Ντέμη επειδή είδες μόνο τον Βράνιες να χτυπάει και όχι τα τσεκούρια του Ολυμπιακού και του έχεις βάλει και χέρι δυο φορές χέρι για την πλάκα στον Σεμπά ένα πράγμα θα πω. Μακάρι να είχαμε Βράνιες με τον Ιωνικό. Το κεφάλι του θα έβαζε στο πόδι του… Νατσούρα. Και δεν θα χάναμε ούτε το ματς, ούτε το πρωτάθλημα… Αν βέβαια έπαιζε και δεν τον είχες τιμωρήσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερές εξελίξεις μετά τα "όργια" Κύζα - Χάνει τον τίτλο στα χαρτιά ο Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags